Ulrich Meyn og Alex Jensen vinder Vestfyen Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Landsholdskonstalationen viste sig som en succes, ved deres blot 2. stævne som makkerpar. Sejren kom i hus efter en tætspillet finale mod Jørgen Næser Thomsen og Dennis Lindskjold.

– Det var ikke nogen velspillet finale, men ellers synes jeg, vi har spillet godt, udtaler Ulrich Meyn ovenpå finalesejren. Ulrich Meyn bliver i den forbindelse bakket op af sin makker, Alex Jensen:

– Vi har faktisk spillet rigtig god dart hele dagen, men i finalen blev det aldrig rigtig godt. Men vi er selvfølgelig bare glade for at vinde, uddyber Potten-spilleren.

Finalen blev ganske vist aldrig rigtig velspillet, hvor begge doublepar kæmpede med at finde momentum. Jørgen Thomsen og Dennis Lindskjold kom ganske vist foran 2-0 fra start, men inden de fik set sig om, havde landsholdsdoublen udlignet til 2-2. Herfra blev det til 3-3, før Alex Jensen og Ulrich Meyn fik hevet sejren i land.

På vej til finalen havde landsholdsparret en på papiret god lodtrækning, efter at de i første runde besejrede Assens’ egne Jimmy Wawrzonek og Finn Madsen. Herfra var det først i semifinalen, at landsholdsprofilerne igen mødte reel modstand, i form af Nicolai Olsen og Jørgen Ejlertsen fra Holbæk. Her vandt Meyn og Jensen dog overbevisende i 19, 16 og 14 dart.

Dagens sejr var Meyns og Jensens første, efter at de debuterede som makkerpar ved DM tidligere i år. Senere på dagen deltager begge spillere ved DDUs Top Gun-turnering, hvor begge spillere har etableret sig i toppen af den dertilhørende Top Gun-rangliste. Næste gang de to spillere igen stiller op som makkerpar, vil være i næste weekend ved Swedish Open.

I dame-rækken blev det til succes for Fie Nielsen (Route 180) og Fie Skinnes (Kirke Helsinge), som i deres finale sejrede komfortabelt med 4-0 over Charlotte Andersen (Royal) og Line Poulsen (Aabenraa).

Resultater:

Herrerækken:
3-4. Alex Jensen/Ulrich Meyn vs. Nicolai Olsen/Jørgen Ejlertsen
3-4. Jørgen Næser Thomsen/Dennis Lindskjold vs. Søren Gjerlufsen/Anders Zaar Humlebæk
2. Jørgen Næser Thomsen/Dennis Lindskjold
1. Ulrich Meyn/Alex Jensen

Damerækken:
3-4. Fie Nielsen/Fie Skinnes vs. Susan Vith/Gitte Banke
3-4. Charlotte Andersen/Line Poulsen vs. Line Kristiansen/Pia Arslev
2. Charlotte Andersen/Line Poulsen
1. Fie Nielsen/Fie Skinnes

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*