Spiltips: Wade kommer i problemer, og Anderson viser klassen

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Lawrence Lustig/PDC

James Wade har lignet skyggen af sig selv i indeværende sæson, alt i mens Kyle Anderson virker bedre end nogensinde.

James Wade vs. Daryl Gurney [Gurney vinder @1.57]

James Wade har haft en skrækkelig sæson, og er for første gang siden 2007 i fare for at ryge ud af verdensranglistens top 10. Daryl Gurney ligner omvendt en spiller i sit livs form. Gurney spillede sig da også senest i finalen ved US Darts Masters. Gurneys nuværende bund-niveau virker ganske enkelt for højt til at Wade vil kunne forventes at matche Gurneys imponerende nedspil.

Kyle Anderson vs. Simon Whitlock [Anderson vinder @1.80]

Der har ganske vist været en del snak om, at Whitlock skulle være tilbage på sit topniveau – og det er da retfærdigvis også blevet til en del fornemme resultater på PDC’s ProTour. Whitlock mangler dog fortsat at vise sig fra sin gode side oppe på den store scene. Noget som Kyle Anderson omvendt har haft for vane at gøre på kontinuerlig basis. Sammenligner man eksempelvis de to spilleres gennemsnit fra i går, så var der næsten 15 points forskel – i Andersons favør, vel og mærke. Meget tyder på, at Anderson vinder kampen mellem Australiens 2 bedste dartspillere lige pt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*