Kæmpe overraskelse: Benjamin Drue Reus strålede i dansk sejr over Østrig ved World Cup of Darts

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Mikal Schlosser

Benjamin Drue Reus leverede et utroligt gennemsnit på 114,7 i sin debut ved World Cup of Darts.

Dartnyheder.dk’s dækning af dansk dart er støttet af Fary Lochan.

Danmark var på forhånd udpeget som underdog i torsdagens opgør mod 10. seedede Østrig ved World Cup of Darts. Stik mod eksperternes forudsigelser leverede det danske landshold dog en bemærkelsesværdig sejr på 4-2 over profilerne Mensur Suljovic og Rowby-John Rodriguez.

Det danske landshold var repræsenteret af Tour Card-indehaveren Vladimir Andersen og den bare 24-årige debutant Benjamin Drue Reus.

Og selvom de fleste havde forventet, at Vladimir Andersen ville være roden til en potentiel dansk overraskelse, så var det i stedet Benjamin Drue Reus, der tog Eissporthalle i Frankfurt med storm.

Med et individuelt gennemsnit på 114,7 var fynboen den helt store profil på det danske hold. Undervejs i kampen lavede Benjamin Drue Reus sågar 11 perfekte pile i træk, lavede fire 180’ere og lukkede alle fire danske legs.

Samlet set endte det danske landshold med et gennemsnit på 90,94, hvilket er det højeste danske gennemsnit ved World Cup of Darts nogensinde.

Danmark møder nu USA i den anden gruppekamp. Kampen spilles fredag aften på et endnu ikke fastsat tidspunkt. Vinder Danmark kampen, så går Vladimir Andersen og Benjamin Drue Reus videre til anden runde ved PDC’s landsholdsturnering.


Læs også:

Vladimir Andersen til Dartnyheder.dk: ‘Med det rigtige held så vinder vi gruppen’

Velspillende Benjamin Drue Reus vandt første spillerunde i Dansk Dart Superliga

Podcast: Optakt til World Cup of Darts 2023


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*