Santy Evans sendte Sherrock ud, da Barney avancerede til tredje runde

Tekst: Dartnyheder

Ricky Evans med julemandsskæg
Foto: Kieran Cleeves/PDC

Ricky Evans formåede at sende Fallon Sherrock ud af VM, selvom “The Queen of the Palace” spillede en bedre kamp på mange parametre. Og så fik Barneveld også stemplet flot ind.

Fallon Sherrock vil uden tvivl ærgre sig meget over resultatet tirsdag aften mod Ricky Evans. For selvom slutresultatet blev 3-1 til Ricky Evans, så var den engelske darling tættere på end som så.

Sherrock var således kommet foran med 1-0 efter et solidt første sæt, hvor hun snittede lige over de 90. Herefter kom Ricky Evans bedre med i kampen og fik udlignet til 1-1. Sherrock bibeholdte dog et flot niveau når det kom til nedspillet, men da hendes doublere svigtede mere end hvad godt var, missede hun både muligheden for at komme foran 2-1 og udligne til 2-2, hvilket i sidste ende betød, at Evans kunne sikre sig sejren med en fornem 107-lukning.

Derfor skulle det altså heller ikke være denne gang, at Fallon Sherrock skulle gentage succesen fra VM 2021, da hun også sidste år tabte i første runde – mod Steve Beaton.

En af aftenens anden store profiler var Raymond van Barneveld, som skulle op mod Ryan Meikle. Og selvom Meikle kom foran 1-0 med et snit lige over de 100, så viste hollænderen, at han stadig besidder evner, som mange vil misunde. Således snittede han lige over 115 i det efterfølgende sæt, og selvom niveauet ikke forblev lige så højt i de to næste sæt, var det ganske stabil og sikker 3-1 sejr, som den rutinerede hollænder fik med fra Alexandra Palace.

Dermed kan Barney nu ser frem til et stort møde med Gerwyn Price i tredje runde.

Sløv start på aftenen

I tirsdagens første kamp måtte tilskuerne dog finde tålmodigheden frem, da Jim Williams og Sebastian Bialecki lagde noget sløvt fra start. Således snittede ingen af de to over 80 i kampens første sæt, men herefter løftede begge spillere heldigvis niveauet, hvilket gav en tæt kamp mellem de to spillere.

Således måtte kampen ud i det femte og afgørende sæt, og her viste Jim Williams sig for stærk for polakken, da han vandt sættet med 3-1 og dermed sikrede sig den samlede sejr på 3-2. Jim Williams vil derfor skulle møde James Wade i anden runde.

Men hvis tilskuerne i Alexandra Palace troede, at pulsen ville stige i den efterfølgende kamp, så måtte de erkende, at det ikke var tilfældet. For kampen mellem Jamie Hughes og Jimmy Hendriks bliver nok én af de kampe, som mange ikke kommer til at huske for særlig meget.

Efter to sæt var stillingen således 1-1, og gennemsnittene for de to, lå lige omkring 76. Og selvom niveauet blevet hævet en smule efterfølgende, nåede de aldrig meget højere, hvilket betød, at Jamie Hughes havde snittet lige under 80 og Jimmy Hendriks lige over 78, da stillingen sagde 3-1 i sæt til Hendriks, som dermed avancerede til anden runde efter noget af en langgaber.

I dag fortsætter VM, denne gang med to sessioner igen, hvor de sidste to kampe fra første runde skal spilles, og det kan kan følges på PDC.tv, Viaplay og TV3 Sport fra klokken 13:30 og 20:00.

Se/gense højdepunkterne fra aftensprogrammet ved PDC’s verdensmesterskab  19. december:


PDC’s verdensmesterskab – resultater
Tirsdag 20. december
Aftensprogram 
3x Første runde, 1x Anden runde
Jim Williams (91,09) 3-2 (90,32) Sebastian Bialecki (0-3, 3-1, 2-3, 3-0, 3-1) (R1)
Jimmy Hendriks (78,33) 3-1 (79,78) Jamie Hughes (2-3, 3-1, 3-2, 3-1) (R1)
Ricky Evans (89,02) 3-1 (90,01) Fallon Sherrock (1-3, 3-2, 3-2, 3-2) (R1)
Raymond van Barneveld v Ryan Meikle (1-3, 3-0, 3-2, 3-0) (R2) 


PDC’s verdensmesterskab – kampprogram
Onsdag 21. december
Eftermiddagsprogram (13:30) – kan ses live på PDC.tv, Viaplay og TV3 Sport

2x Første runde, 2x Anden runde
Darius Labanauskas v John O’Shea (R1)
Martijn Kleermaker v Xicheng Han (R1)
Callan Rydz v Josh Rock (R2)
Dave Chisnall v Andrew Gilding (R2) 

Aftensprogram (20:00) – kan ses live på PDC.tv, Viaplay og TV3 Sport
4x Anden runde
Mervyn King v Daniel Baggish (R2)
Gabriel Clemens v William O’Connor (R2)
Michael van Gerwen v Lewy Williams (R2)
Stephen Bunting v Leonard Gates (R2)

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*