Her er lodtrækningen til World Matchplay

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Steven Paston

Michael van Gerwen og Adrian Lewis mødes i første runde ved World Matchplay.

Lørdag den 16. juli tages der hul på den 29. udgave af World Matchplay, der, målt i forhold til præmiepenge, er den næststørste ranglisteturnering i PDC overhovedet.

Mens top 16 på verdensranglisten er seedet ved turneringen, så er de 16 højst placerede spillere på PDC’s Pro Tour-rangliste, der ikke i forvejen er i top 16 på verdensranglisten, ligeledes kvalificeret til den traditionstunge event i Winter Gardens i engelske Blackpool.

Mandag aften har PDC så foretaget lodtrækningen til årets udgave af World Matchplay. Mens der er flere nævneværdige opgør i vente i første runde, så er det særligt opgøret mellem den tredobbelte verdensmester Michael van Gerwen og den dobbelte verdensmester Adrian Lewis, der har vakt opsigt på de sociale medier.

Af andre bemærkelsesværdige opgør i første runde er det værd at fremhæve kampen mellem Luke Humphries og Nathan Aspinall samt duellen mellem Joe Cullen og Damon Heta. Herudover vil Michael Smith få sin sag for mod den særdeles formstærke Andrew Gilding. Sidste års vinder af turneringen, Peter Wright, møder i øvrigt debutanten Madars Razma.

Du kan se lodtrækningen til World Matchplay her nedenfor. Mens turneringen starter den 16. juli, så vil finalen blive afholdt den 24. juli. Turneringen vil kunne ses live på PDC.tv, Viaplay og en række af TV3’s kanaler.

Foto: PDC

Læs også:

Første titel i over tre år: Adrian Lewis triumferede ved Players Championship 20

Danny Noppert tog sejren ved Players Championship 19

Live stream: Se med, når Dartnyheder.dk følger Vladimir Andersen ved Players Championship 19

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*