Officielt: Vladimir Andersen og Niels Heinsøe får en plads ved TV-turnering

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Global Darts TV

Vladimir Andersen får som ventet en plads ved Nordic Darts Masters. Det samme gør Niels Heinsøe – det har PDC Nordic & Baltic i dag bekræftet på deres hjemmeside.

Når World Series-turneringen Nordic Darts Masters den 10.-11. juni vender tilbage til Forum i København, så vil det i år være med danske Vladimir Andersen og Niels Heinsøe blandt deltagerne. Det bekræfter PDC Nordic & Baltic i dag på deres hjemmeside.

Ligesom sidste år vil alle PDC Nordic & Baltics Tour Card-indehavere blive inviteret med til turneringen. Dermed vil litauiske Darius Labanauskas, lettiske Madars Razma og altså også danske Vladimir Andersen være sikret en plads i turneringen, hvor spillere som Gerwyn Price, Peter Wright og Michael van Gerwen ligeledes forventes at deltage. PDC inviterer således otte af deres største stjerner, der skal spille mod otte regionale profiler og kvalifikationsspillere.

Foruden de tre Tour Card-indehavere så vil de resterende fem regionale spillere blive udgjort af to danskere, alt imens også Sverige, Finland og Island får tildelt en enkelt plads hver. Det bliver dermed første gang nogensinde, at en islænding deltager i en TV-turnering i PDC.

PDC Nordic & Baltic skriver yderligere, at de resterende fem PDCNB-spillere vil blive udtaget på baggrund af deres placering på Europa Tour-ranglisten. Dermed er Niels Heinsøe sikret en plads ved Nordic Darts Masters, eftersom han som den eneste dansker er kvalificeret til PDC’s Europa Tour inden cut-off den 5. juni.

Den sidste danske plads ved Nordic Darts Masters vil blive afgjort den 5. juni. Her vil den højst placerede danske spiller på PDC Nordic & Baltic-ranglisten (der ikke i forvejen har kvalificeret sig til turneringen) sikre sig den sidste plads. Den placering indtages i skrivende stund af 23-årige Benjamin Drue Reus. Der vil dog blive afholdt to Pro Tour-turneringer i PDC Nordic & Baltic den 4. og 5. juni, der altså kommer til at være afgørende for, hvem der bliver tildelt den sidste danske plads ved Nordic Darts Masters.

PDC Nordic & Baltic-ranglisten inden de to Pro Tour-turneringer i Finland den 4. og 5. juni.

PlaceringSpillerNationPoint
1Vladimir AndersenDanmark1400
2Madars RazmaLetland1325
3Daniel LarssonSverige900
4Darius LabanauskasLitauen725
5Benjamin Drue ReusDanmark600
6Ricky NaumanSverige500
7Matthías Örn
Friðriksson
Island400
8Brian LøkkenDanmark325
9Nikolaj JørgensenDanmark250
10Marko KanteleFinland250
11Andreas Toft JørgensenDanmark200
12Allan Daugbjerg OlsenDanmark200
13Tom Veje KristensenDanmark175
14Aki PaavilainenFinland175
15Olli LehtikangasSverige175
16Janis MustafejevsLetland175

Læs også:

Historisk: Niels Heinsøe har kvalificeret sig til Europa Touren

Oversigt: Disse spillere kan Vladimir Andersen møde i første runde ved UK Open

Officielt: Nordic Darts Masters vender tilbage til København i 2022

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*