MVG om Peter Wright: ‘Når man taler så meget lort, så vil det give bagslag’

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen fik i går frit løb for sine frustrationer over Peter Wrights tidligere udtalelse om, at ‘Snakebite’ ikke anså den hollandske verdensetter som en konkurrent ved VM 2021.

Det fik stor opmærksomhed, da Peter Wright i midten af november ved Grand Slam of Darts udtalte, at han ikke anså Michael van Gerwen som en trussel ved det igangværende verdensmesterskab.

– Hvis jeg skal være ærlig, så er Gezzy (Gerwyn Price, red.) den eneste, der kan true mig ved VM, udtalte ‘Snakebite’ ved den lejlighed.

Allerede dengang svarede Michael van Gerwen sin rival igen, da han med en kortfattet besked på Twitter skrev “vi får se”, som reaktion på Peter Wrights ovennævnte udtalelse.

Men nu er den hollandske verdensetter så endnu klarer i mælet. Umiddelbart efter gårsdagens sejr over Ricky Evans, blev den tredobbelte verdensmester nemlig på ny konfronteret med Peter Wrights udtalelse, efter at Wright kort forinden selv havde tabt 3-4 til Gabriel Clemens, og dermed ikke længere har mulighed for at forsvare sin VM-titel.

– Tror du, at Peter Wrights ‘mindgames’ gav bagslag? lød det direkte spørgsmål fra Online Darts’ Phill Barrs.

– Selvfølgelig gav det bagslag. Men vi ved alle, hvordan Peter Wright er. I hvert evig eneste interview han deltager i, taler han nonsens. Kan du komme i tanke om et interview, hvor han ikke taler nonsens? Nej? Netop, lød det kontante svar fra Michael van Gerwen.

– Han siger de her ting, hver gang han taber, og hver gang han vinder. Det er ingen fornuft, i det han siger.

– Selvfølgelig er han en fantastisk spiller, og han har nok i virkeligheden slet ikke brug for at udtale sig på den måde, for han kan gøre virkelig meget skade alene ved hjælp af sine evner. Men når man taler så meget, ja, lort, så vil det give bagslag på et tidspunkt, lød det fra MVG.

Ville selv have besejret Peter Wright

Michael van Gerwen og Peter Wright har i år mødt hinanden seks gange, hvilket har resulteret i tre sejre til hver. Men spørger man Michael van Gerwen, så havde han set frem til muligheden for at hive sæsonens fjerde individuelle sejr i land over verdensranglistens nummer to. Det fortalte han til PDC’s Dan Dawson, der spurgte, om gårsdagens resultater kunne være gået bedre, når nu Peter Wright var blevet sendt ud af turneringen.

– Det kunne det nok ikke, for det er altid rart, når en direkte rival er ude af turneringen. Selvfølgelig vil man gerne selv besejre vedkommende, men hvis der er andre, der gør det, så er det altid fint. Det takker jeg ikke nej til.

Michael van Gerwen skal i aktion ved VM igen på onsdag, hvor han møder Joe Cullen i 1/16-finalen. Du kan læse mere om dagens kampprogram her.

Du kan se det fulde vinderinterview med Michael van Gerwen her:


Læs også:

Michael van Gerwen leverede ny magtdemonstration mens Peter Wright er ude af VM

Michael van Gerwen kritiserer PDC’s verdensrangliste

Podcast: VM Special – analyse af VM indtil nu og diskussion af favoritfeltet

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*