Raymond van Barneveld vil ikke udelukke et comeback

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Den femdobbelte verdensmester Raymond van Barneveld udtaler til det hollandske medie RTL Boulevard, at han ikke vil udelukke et comeback som professionel dartspiller.

Med fem VM titler og 15 øvrige majors på CV’et, så er der ikke meget, Raymond van Barneveld ikke opnåede i sin professionelle dartkarriere.

Men til trods for de mageløse resultater og status som en af de største spillere sporten nogensinde har set, så vil hollænderens også blive husket for sine skuffende præstationer til sidst i sin karriere. Heriblandt nederlaget til Darin Young i sin sidste professionelle kamp i første runde ved PDC’s verdensmesterskab for godt og vel otte måneder siden.

Læs også: Sky Sports’ eksperter debatterer: Her er de fem største dartspillere i historien

Netop det skuffende karrierestop lader da også til at nage 53-årige “Barney”, der i et interview med det hollandske medie RTL Boulevard erklærer, at han ikke vil udelukke, at han en dag vil gøre comeback som professionel dartspiller.

– Folk spørger ofte til det (et comeback, red.), og jeg har ikke tænkt mig at sige et højlydt “nej”. Jeg føler selv, at jeg aldrig rigtig fik sluttet af. Til trods for de fem VM titler, så nager det mig.

– Jeg har ikke tænkt mig, at gøre comeback til næste år. Men hvis det nogensinde begynder at sitre i mig igen, så vil jeg ikke ubetinget svare “nej”, lyder det.

Tror du, at Raymond van Barneveld nogensinde vil forsøge at lave et comeback?

Vis resultater

Indlæser ... Indlæser ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*