PDC sætter dato på flere turneringer

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen, Peter Wright og PDC’s øvrige 126 Tour Card Holdere kan nu igen begynde at forberede sig på flere Players Championship turneringer.

PDC har for nyligt sat dato på, hvornår PDC’s Tour Card holdere igen skal i aktion.

For selvom Premier League stjernerne har udsigt til at skulle spille hele seks Premier League runder i perioden mellem den 24.-30. august, så er det begrænset, hvad der har været stillet i udsigt for resten af PDC’s spillere, siden PDC genoptog sine turneringer med PDC Summer Series.

Nu kan alle PDC’s 128 Tour Card holdere så igen begynde at sætte krydser i deres kalender. Fra den 12.-16. september vil PDC således afholde fem Players Championship turneringer på fem dage, nøjagtig som det var tilfældet ved juli måneds “Summer Series”. Denne gang vil konceptet blive døbt “Autumn Series”. Som altid vil der ved hver enkelt turnering være tale om en samlet præmiesum på 75.000 pund svarende til godt og vel 620.000 danske kroner.

Barry Hearn udtrykker begejstring

I forbindelse med offentliggørelsen af de fem nye Players Championship turneringer udtrykker PDC’s formand, Barry Hearn, at han ser frem til at bygge videre på succesoplevelsen ved Summer Series.

– Summer Series var populær hos både spillere og fans, så jeg er begejstret over, at vi kan fylde kalenderen med endnu flere Players Championship turneringer.

– Turneringerne vil give alle vores Tour Card holdere endnu en mulighed for at vinde præmiepenge og kvalificere sig til TV-turneringer til trods for den hidtil usete periode vi lever i.

– For vores fans vil Autumn Series betyder, at dart vil blive bragt tilbage til skærmen kort efter vi har fået afholdt vores Premier League aftener.

– Det var også vigtigt for os at arrangere turneringer udenfor England, eftersom mange af vores Tour Card holdere er europæiske, så vi kan med glæde meddele, at vi kommer til at afholde Autumn Series i Tyskland.

– Vi ønsker at takke PDC Europe for deres hårde arbejde og samarbejde i arrangeringen af Autumn Series.

– Planlægningen af turneringer for resten af året er en fortsat, evigt forandrende proces, men vi planlægger at afholde en “Winter Series” in England senere på året, afslutter Barry Hearn til PDC’s hjemmeside.

Svært at spå om fremtiden

Selvom PDC altså nu har sat dato på fem nye Players Championship turneringer, så er PDC’s kalender dog fortsat usædvanligt inaktiv som konsekvens af coronakrisen.

Som allerede nævnt vil der således først være PDC dart på programmet igen den 24. august, hvor der seks dage frem afholdes seks Premier League runder. Herefter vil der så være små to ugers pause frem mod Autumn Series, der begynder den 12. september. Herefter er det endnu uvist, hvilke gulvturneringer der vil være på programmet for PDC’s Tour Card Holdere.

Foruden PDC så opdaterede PDC Nordic & Baltic også deres turneringsplaner for få dage siden. Det kan du læse mere om her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*