Svensk succes: Daniel Larsson vinder et Tour Card

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Svenske Daniel Larsson har for kort tid siden sikret sig et Tour Card ved den europæiske Q-School.

Fire spillere fra PDC Nordic & Baltic vil i den kommende sæson have adgang til PDC’s ProTour.

I dag lykkedes det således svenske Daniel Larsson at sikre sig et Tour Card, da han, til trods for et nederlag i 1/8-finalen, har indsamlet så mange ranglistepoint, at han er sikret et Tour Card, uanset hvordan resten af søndagens resultater falder ud.

Daniel Larssons nye titel som PDC-medlem betyder, at han går i fodsporene på PDCNB-kollegaerne Darius Labanauskas, Madars Razma og Marko Kantele, der alle tre vandt et Tour Card ved sidste års Q-School.

Forbedrer chancerne for dansk Europa Tour kvalifikation

Daniel Larsson er på ingen måde nogen uerfaren herre i PDC-regi. Den 38-årige svensker fik således debut ved 2019-udgaven af PDC’s verdensmesterskab, og har derudover deltaget ved fem af PDC’s Europa Tours.

Netop Europa Touren bliver i den forbindelse nemmere at kvalificere sig til for de danske PDCNB-spillere i den kommende sæson. Daniel Larssons Tour Card betyder nemlig, at han ikke længere har mulighed for at deltage ved PDCNB’s kvalifikationsturneringer til Europa Touren, idet han fremover er henvist til de europæiske kvalifikationsturneringer.

Seks af syv Tour Cards er afgjort

I skrivende stund er udfaldet seks af de syv Tour Cards der bliver uddelt til top syv på den europæiske Q-School rangliste allerede blevet afgjort. Foruden Larsson, så vil også spillere som Wesley Harms, Dirk van Duivenbode og Martijn Kleermaker kunne spottes på PDC’s ProTour de kommende to sæsoner.

Du kan følge de afgørende resultater fra henholdvis den engelske og europæiske Q-School her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*