Nedtur for Fallon Sherrock: Ikke i nærheden af Tour Card

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Jordan Mansfield/Getty Images

Den kvindelige dartstjerne var ikke i nærheden af at vinde et Tour Card ved PDC’s Q-School.

Selvom Q-School først når sin afslutning i aften, så står det allerede nu klart, at Fallon Sherrock ikke kommer til at få adgang til PDC’s ProTour i 2020. Den 25-årige damespiller tabte nemlig sin første kamp ved søndagens igangværende turnering, hvilket betyder, at hun afslutter Q-School med blot to point. I skrivende stund rækker det blot til en placering som nummer 128 på den engelske Q-School rangliste, hvor det kun er de 12 højst placerede spillere, der får tildelt et Tour Card.

Fortsat håb for Lisa Ashton

Mens Fallon Sherrock altså ikke bliver den første kvindelige dartspiller, der vinder et Tour Card ved PDC’s Q-School, så er der fortsat håb for Lisa Ashton.

Den firdobbelte kvindelige verdensmester er ganske vist også allerede nu røget ud af den sidste af de i alt fire Q-School turneringer. Takket være solide resultater de to første spilledage, så har hun dog indsamlet ni point i alt, og er derfor pt. placeret som nummer otte på den samlede rangliste. Hun kan dog risikere at ryge ud af top tolv, afhængigt af dagens øvrige resultater.

Du kan følge alle kampene fra Q-School live her, mens du finder oversigten over henholdvis den engelske og europæiske Q-School rangliste her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*