Efter kæmpe overraskelse: Q-School vinder sender venlig tanke til Michael Frydendahl og Jann Hoffmann

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Professional Darts Corporation

Aaron Beeney var dagens helt store overraskelse på en engelske Q-School.

– Det her er drømmen! Jeg har bogstaveligt talt netop opnået det største, jeg nogensinde havde håbet på, ville ske i mit liv!

Så kontante var ordene fra engelske Aaron Beeney, der i dag leverede en kæmpe overraskelse på den engelske Q-School, hvor han, sammen med Jeff Smith, sikrede sig et to-årigt Tour Card til PDC’s ProTour.

Læs også: Q-School (Dag 3): Jeff Smith blandt dagens vindere – To danskere fik point

– Jeg har spillet godt hele dagen, bortset fra den første kamp. Det var bare en smule selvtillid, jeg manglede. Jeg er tom for ord. Jeg aner ikke, hvordan jeg gjorde det, fortalte Beeney i et interview med PDC’s Dan Dawson umiddelbart efter den afgørende sejr.

I selv samme interview forklarede Beeney efterfølgende, hvordan danske Michael Frydendahl og Jann Hoffmann tilsyneladende har haft andel i Beeneys succes. De tre kender således hinanden indgående gennem kriminalforsorgen.

– Jeg arbejder i kriminalforsorgen, og den engelske kriminalforsorg har en årlig landsholdsturnering mod den danske kriminalforsorg. Jeg ved ikke, om folk ved det, men to personer fra den danske kriminalforsorg er formanden for PDC (Nordic & Baltic, red.), Michael Frydendahl, og legenden Jann Hoffmann.

Læs også: Top 15: Danmarkshistoriens største dartspillere – del 3/3

– De satte sig ned med mig, og sagde, at jeg skulle tage dartsporten seriøst. De sagde, at jeg havde, hvad der skulle til. Jeg lyttede, og der er nu gået tre år, og Michael og Jann havde ret. Jeg har gjort det, uddyber Aaron Beeney.

Du kan se det fulde interview med hovedpersonen i det vedhæftede tweet nederst i artiklen.

Interviewet med Aaron Beeney begynder omkring 5:55 minutter inde i videoen.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*