Fallon Sherrock melder afbud til BDO’s verdensmesterskab

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

BDO’s verdensmesterskab bliver uden Fallon Sherrock.

Hun tog PDC med storm tidligere på måneden, hvor hun som bekendt besejrede både Ted Evetts og Mensur Suljovic, og derved blev den første damespiller nogensinde, der besejrede en mand ved et verdensmesterskab.

Nu har 25-årige Fallon Sherrock så valgt at melde afbud til BDO’s verdensmesterskab. Det bekræfter hendes manager Twitter.

Afbuddet sker efter BDO for nyligt bekendtgjorde, at man var langt fra at have solgt det antal billetter man havde regnet med, alt imens sponsorindtægterne heller ikke levede op til forventningerne, hvilket har resulteret i, at BDO har måttet skære gevaldigt i pengepræmierne ved januars verdensmesterskab.

Spørgsmålet er nu, om Fallon Sherrock blot er den første i rækken af spillere, der vælger at melde afbud til den traditionsrige turnering, der på baggrund af flere engelske darteksperters bekymringer har risiko for at blive forbundets sidste.

LÆGS OGSÅ: Efter kontroversiel afvikling af World Masters: WDF anerkender ikke længere BDO’s turneringer

Fallon Sherrock har deltaget ved BDO’s verdensmesterskab siden 2014. Hendes bedste resultat var en finale i 2015.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*