Gary Anderson afviser rygter om karrierestop

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

I et interview med PDC’s dartekspert, Dan Dawson, afviser Gary Anderson alle rygter om et forestående karrierestop.

– Jeg kommer til at spille alt hvad PDC serverer for mig, på nær Europa Touren.

Sådan lød den kontante melding fra Gary Anderson, kort efter han i fredags tabte 1/8-finalen ved det igangværende verdensmesterskab til Nathan Aspinall.

Kommentaren faldt i et interview med PDC’s dartekspert, Dan Dawson, der umiddelbart efter Andersons nederlag konfronterede den dobbelte verdensmester med det oplagte spørgsmål om, hvad fremtiden bringer for den 49-årige skotte, der i 2019 har haft en svær sæson uden individuelle titler og alvorlige rygproblemer der blandt andet resulterede i, at han måtte indlede sæsonen med at melde afbud til både The Masters og Premier League.

Til trods for den svære sæson, så har verdensranglistens nummer fem dog tilsyneladende fortsat mod på mere, omend han ikke lægger skjul på, at 2019 har været en svær sæson.

– Nyder jeg det (dart, red.)? Nej. Er jeg en dartspiller? Ja. Det er lidt som at gå på arbejde. Ønsker jeg at tage på arbejde en mandag morgen? Nej, det gør jeg ikke, og sådan bliver det mere og mere. Men jeg har nydt det, de sidste par uger – selv juledag kastede jeg med pile, uddyber Anderson i interviewet med Dan Dawson.

Du kan høre det fulde interview med Gary Anderson her nedenfor:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*