World Masters flytter til Circus Tavern

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Sky Sports

World Masters, der er en af de mest traditionsrige turneringer i dartsporten, skal i år afholdes i Circus Tavern – spillestedet hvor Raymond van Barneveld i 2007 vandt en legendarisk VM-finale over Phil Taylor.

En af dartsportens ældste og mest traditionsrige turneringer, World Masters, vil i år blive afholdt i Circus Tavern. Circus Tavern dannede i perioden fra 1994-2007 rammerne om PDC’s verdensmesterskab, og er derfor et velkendt navn hos diverse dartfans.

World Masters har de seneste år været afholdt i Bridlington, men eftersom det ikke er lykkedes BDO at lave en ny aftale med det foregående spillested, har man været nødt til at finde et nyt.

Også turneringens hovedsponsor vil i år være et nyt bekendtskab i World Masters-regi. Efter at have sponsoreret turneringen siden 1976 har Winmau i år valgt at trække sig fra samarbejdet. Istedet er One80 og L-Style trådt til som nye hovedsponsorer af World Masters.

World Masters har været afholdt siden 1974, og er blevet vundet af spillere som John Lowe, Eric Bristow, Phil Taylor, Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen, Martin Adams og Glen Durrant.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*