Danmarks VM-landshold er udtaget

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Anick Sonnichsen og Marie Hedegaard, der vandt EM-bronze ved WDF’s Europe Cup Youth, er genudtaget til det danske VM-landshold.

Dansk Dart Union satte i går navn på de 12 danske spillere, der fra den 7.-12. oktober deltager ved WDF’s verdensmesterskab for landshold i Rumænien.

Blandt de mest bemærkelsesværdige udtagelser er det værd at bemærke, at 52-årige Bent Lambertsen får comeback på det danske herrelandshold. Det sker blandt andet efter to danske titelsejre indenfor de seneste 9 måneder, alt imens Lars Helsinghof har valgt at drosle ned på dartspillet. Lambertsen har tidligere repræsenteret det danske landshold ved de nordiske mesterskaber.

Bent Lambertsen får i øvrigt følgeskab af Holbæk-duoen Daniel Jensen og Nicolai Olsen, alt imens Mogens Christensen er udtaget til landsholdet for 10. gang i sin karriere.

På damesiden er den mest bemærkelsesværdige udtagelse, at den blot 18-årige Line Kristiansen får debut på det danske seniorlandshold, efter hun blandt andet spillede sig i finalen ved Aabenraa Open tilbage i januar. Hun får desuden familiært selskab på holdet, eftersom hendes mor, Henriette Honoré, er udtaget til VM for anden gang. Også Janni Larsen og Sandra Rasmussen er i øvrigt med på holdet.

På juniorsiden er der blevet genvalg til EM-bronzevinderne Anick Sonnichsen og Marie Hedegaard, alt imens det danske drengelandshold er af en historisk ung alder, idet både Sebastian Bech og Robin Stegler blot er 13 år gamle.

Du kan se listen over de udtagede spillere her:

Juniorer
Piger
Anick Sonnichsen
Marie Hedegaard

Drenge
Robin Stegler
Sebastian Bech

Damer
Henriette Honoré
Line Kristiansen
Sandra Rasmussen
Janni Larsen

Herrer
Mogens Christensen
Daniel Jensen
Nicolai Olsen
Bent Lambertsen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*