Bent Lambertsen og Henriette Honoré vinder Esbjerg Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

Både Bent Lambertsen (Aros) og Henriette Honoré (Esbjerg Dartklub) har nu vundet to danske rangliste-turneringer indenfor 0tte måneder.

Efter at have vundet Esbjerg Open sidste år strøg Bent Lambertsen i går til tops ved Esbjerg Masters efter at have besejret landsholdsspilleren Nicolai Olsen i finalen. Damernes række blev vundet af Henriette Honoré, der med en finalesejr over Janni Larsen spiller sig tilbage i top tre på den danske damerangliste.

LÆS OGSÅ: Per Laursen og Sandra Rasmussen vinder Esbjerg Open

I herrernes række havde de fleste forventet, at lørdagens vinder af Esbjerg Open, Per Laursen, igen ville gøre sig gældende langt ind i søndagens turnering. Det blev der dog ikke tale om, eftersom Laursen tabte allerede i 1/8-finalen, da han mødte Holbæks Daniel Jensen. Dermed fik den 23-årige landsholdsspiller revanche fra i lørdags, hvor han ved den lejlighed missede intet mindre end otte matchpile mod netop Per Laursen.

Daniel Jensen spillede sig sidenhen i semifinalen, hvor han dog tabte til sin holdkammerat fra Holbæk, Nicolai Olsen. Også Bent Lambertsen måtte i sin semifinale besejre en holdkammerat, eftersom han ekspederede Tom Veje Kristensen ud af turneringen. Tom Veje havde i øvrigt besejret Vladimir Andersen i kvartfinalen.

Du kan se de afgørende resultater fra Esbjerg Masters her nedenfor. Alle øvrige resultater fra weekendens to single-turneringer kan findes på DDU’s hjemmeside.

Herre A
1. Bent Lambertsen
2. Nicolai Olsen
3-4. Tom Veje Kristensen
3-4. Daniel Jensen
5-8. Vladimir Andersen
5-8. Niels-Jørgen Hansen
5-8. Allan Bak
5-8. Glenn Honoré

Dame A
1. Henriette Honoré
2. Janni Larsen
3-4. Sandra Rasmussen
3-4. Hanne Johnsen

Herre B
1. Kenneth Strunge Andersen
2. Henrik Kreutzfeld
3-4. Lukas Jensen
3-4. Jens Andreasen

Dame B
1. Melissa Drue Reus
2. Samantha Krop
3-4. Annette Villefrance
3-4. Else Nielsen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*