Per Laursen og Sandra Rasmussen vinder Esbjerg Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Per Laursen vandt i dag Esbjerg Open med en finalesejr over Vladimir Andersen.

Per Laursen vandt i dag sin første nationale rangliste-turnering siden DM tilbage i starten af marts. Den femdobbelte danmarksmester besejrede således Vladimir Andersen 7-4 i finalen ved den første af weekendens to single-turneringer, da Potten-spilleren strøg til tops ved Esbjerg Open.

Selve finalen blev aldrig for alvor nogen velspillet affære, til trods for Laursens respektable gennemsnit på 83,1 – et gennemsnit der var hjulpet godt på vej af Laursens afsluttende 11-darter, der afgjorde kampen. Til gengæld endte Vladimir Andersen med et beskedent gennemsnit på 72,4, til trods for at have været i fornem form forud for finalekampen.

Per Laursen, der som bekendt spillede sig blandt de sidste 32 ved sidste weekends Danish Darts Open, kunne dog meget vel være blevet besejret allerede blandt de sidste 16. Den 23-årige landsholdsspiller, Daniel Jensen, missede således intet mindre end otte matchpile, da de to mødtes i 1/8-finalen.

I damernes række var det Sandra Rasmussen fra Svendborgsund Dartklub der løb med guldet. Den danske ranglistes nummer ét besejrede i den forbindelse Michelle Merlit i finalen. Merlit var sidste år i finalen i B-rækken ved Esbjerg Open, men kunne i dag, til trods for nederlaget, glæde sig over karrierens første A-finale, alt imens hendes mor vandt B-rækken.

Du kan skabe dig et overblik over de afgørende resultater ved Esbjerg Open her nedenfor, mens det i morgen afgøres hvem der løber afsted med titlerne ved Esbjerg Masters.