Velspillende Price er videre ved Danish Darts Open – Cross og Smith er ude

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Gerwyn Price stod bag den bedste præstation, da han besejrede Ryan Harrington i den første af lørdagens sene kampe ved Danish Darts Open.

Verdensmesteren fra 2018, Rob Cross, og VM-finalisten fra 2019, Michael Smith, er begge ude af Danish Darts Open, allerede efter anden runde. Det ligger fast, efter lørdagens sene kampe ved Danish Darts Open. Du kan læse om resultaterne af kampene her nedenfor:

Gerwyn Price (100,42) 6-4 (97,73) Ryan Harrington
Til trods for sit livs bedste kamp på den store scene, så tabte Ryan Harrington – der i går sendte Niels-Jørgen Hansen ud af turneringen – lørdag aften til en velspillende Gerwyn Price. Den kontroversielle waliser blev først mødt af buhråb, inden publikum hurtigt skiftede mening og tog Prices parti.

Kampen var kendetegnet ved, at Price hurtigt etblerede en solid føring på 4-1, inden Harrington fik kæmpet sig tilbage i kampen med et par hurtige legs og høje lukninger på 103 og 121. Price holdt dog hovedet koldt, og afgjorde til sidst kampen med en suveræn 144-lukker med Harrington ventende på 59 efter blot ni pile.

Kirk Shepherd (92,66) 6-4 (95,03) Rob Cross
Sidste års Danish Darts Open endte med et skuffende exit i tredje runde for verdensmesteren fra 2018, Rob Cross. Dette års udgave af turneringen endte dog endnu mere skuffende, da Cross yderst overraskende tabte til VM-finalisten fra 2008, Kirk Shepherd. 32-årige Shepherd kan dermed glæde sig over sin største sejr i sæsonen, og er dermed videre til tredje runde hvor han møder Chris Dobey.

Peter Wright (99,4) 6-2 (84,98) William O’Connor
Peter Wright er en evig populær skikkelse hvor end han går. Det var han så sandelig også i Brøndbyhallen, hvor det danske publikum ikke lagde skjul på, at den nylige vinder af World Cup of Darts var deres favorit.

Med publikum i ryggen, var der således ingen nåde overfor irske William O’Connor, der som bekendt var en af Wrights modstandere ved finalen i World Cup of Darts. ‘Snakebite’ møder dermed Joe Cullen i morgendagens 1/8-finale.

James Wade (93,84) 6-3 (89,87) Dennis Nilsson
Dennis Nilssons exit fra Danish Darts Open betyder, at samtlige spillere fra PDC Nordic & Baltic nu er ude af turneringen.

Den svenske World Cup-spiller indledte ellers med en overraskende førring på 1-3. Efter en stille start fandt James Wade så endelig sit niveau, hvilket gik hårdt udover Nilsson, der kun fik doublepile i et enkelt leg herfra. Dermed er Premier League-profilen klar til tredje runde, hvor han i morgen møder Per Laursens overmand, Jonny Clayton.

Adrian Lewis (85,76) 6-4 (88,83) Kyle Anderson
Efter en uskøn kamp er den dobbelte verdensmester, Adrian Lewis, videre til tredje runde af Danish Darts Open. Selvom begge spillere startede godt, så var der ingen af de to, der formåede at holde standarten kørende. Tværtimod måtte Lewis vinde kampens sidste to legs i henholdvis 20 og 22 dart, hvilket på ingen måde kan være tilfredsstillende for hverken Lewis eller Anderson.

Den engelske sejr betyder ikke desto mindre, at Lewis får muligheden for at forbedre sin performance, når han i morgen møder Simon Whitlock.

Mensur Suljovic (90,71) 6-5 (89,26) Gabriel Clemens
Mensur Suljovic’ drømme om et titelforsvar lever, efter han med fire 180’ere og en lukkeprocent på 66,67% besejrede Gabriel Clemens. Til trods for de umiddelbart fornemme statistikker, så var den overordnede kvalitet af kampen langt under niveau for begge spillere, der på mange måder lod til at være hæmmet af varmen på scenen. Tiden må vise, om Suljovic formår at hæve niveauet frem mod i morgen, hvor han møder Dave Chisnall.

Ian White (93,13) 6-5 (94,65) Martin Schindler
Forinden sin første kamp ved Danish Darts Open har Ian White været i finalen ved de seneste fire Europa Tours samt vundet de sidste to. Den fornemme stime var lige ved at blive brudt, da Europa Tour-ranglistens nummer ét kom i gevaldig modvind mod underdoggen Martin Schindler. Det 22-årige tyske stortalent var således foran 3-5, og missede herefter en enkelt matchpil på double 18. Herfra skiftede Ian White så gear, og sikrede et fornemt comeback med en sejr på 6-5. Dermed er den 48-årige englænder klar til at møde Jermaine Wattimena i morgensdagens 1/8-finale.

Jermaine Wattimena (90,38) 6-4 (95,24) Michael Smith
Efter skuffelsen ved sidste weekends World Cup of Darts leverede Jermaine Wattimena en overraskende sejr over Michael Smith i anden runde af Danish Darts Open. Dermed er Wattimena videre til 1/8-finalen hvor han møder Ian White – omvendt kan Michael Smith filosofere over, hvad han skal gøre, for at rette op på sin dårlige sæson på ProTouren.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*