Damespillere får igen plads ved PDC’s verdensmesterskab

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Anastasia Dobromyslova var sidste år blandt deltagerne ved PDC’s verdensmesterskab.

Til november får verdens bedste damespillere endnu engang muligheden for at kvalificere sig til PDC’s verdensmesterskab. Det sker ved to kvalifikationsturneringer, der udelukkende er åbne for kvindelige deltagere. Det skriver PDC på deres hjemmeside.

Sidste år var det Lisa Ashton og Anastasia Dobromyslova der gik sejrrigt igennem de to kvalifikationsturneringer. Turneringerne er delt op i en turnering for spillere fra Irland og Storbritannien, mens den anden turnering er for spillere fra resten af verden. Sidste år var første gang nogensinde, at PDC arrangerede kvalifikationsturneringer, der udelukkende var forbeholdt kvinder.

Turneringerne vil finde sted mandag den 25. november (Irland og Storbritannien) samt lørdag den 16. november (resten af verden).

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*