Wade og Gurney tager de sidste semifinalepladser – MvG vinder gruppespillet

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Michael van Gerwen vandt for syvende år i træk gruppespillet i Premier League.

Efter at have ligget nummer ét i Premier League-tabellen efter de seneste to spillerunder, så lykkedes det alligevel Rob Cross at smide førstepladsen på gulvet, efter han torsdag aften tabte 8-6 til James Wade. Dermed er det fortsat kun Phil Taylor og Michael van Gerwen, der har oplevet at toppe Premier League-tabellen efter sidste spillerunde.

Mere afgørende for indeværende Premier League-sæson er det imidlertid, at James Wade og Daryl Gurney torsdag aften sikrede sig de to sidste pladser ved semifinalerne i O2 Arena næste torsdag på bekostning af Mensur Suljovic og Gerwyn Price, der var de eneste to, der også havde mulighed for at spille sig blandt de sidste fire.

Resultaterne af sidste spillerundes afgørende gruppekampe betyder, at næste uges semifinaler giver Rob Cross muligheden for en hurtig revanche mod James Wade, eftersom de to mødes i den første semifinale, hvor vinderen altså møder enten Michael van Gerwen eller Daryl Gurney i den efterfølgende finale.

Mens både Michael van Gerwen og James Wade har prøvet at vinde Premier League tidligere, så debuterede Rob Cross sidste år med en plads i semifinalerne, alt imens Daryl Gurneys bedste Premier League-resultat var en femteplads i sidste års gruppespil.

Resultater torsdag 16. maj 2019:
Gerwyn Price (98,58) 8-3 (95,61) Peter Wright
Daryl Gurney (101,8) 8-3 (100,66) Michael Smith
Michael van Gerwen (97,73) 8-5 (96,5) Mensur Suljovic
James Wade (94,4) 8-6 (92,39) Rob Cross

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*