Ryan Meikle og Callan Rydz stryger til tops ved Development Touren

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dartfreakz

20-årige Callan Rydz (billede) vandt i dag sin første titel på PDC’s Development Tour.

Med et sæsongennemsnit på 92,42 topper det engelske stortalent Callan Rydz listen over de højeste sæsongennemsnit på PDC’s Development Tour. Her ligger han foran spillere som Ted Evetts (92,16), Jeffrey de Zwaan (91,72), Corey Cadby (90,96) og Luke Humphries (89,10). På selv samme liste er danske Nicolai Rasmussen i øvrigt placeret som nummer 87 (75,54) mens Daniel Jensen ligger som nummer 108 (73,60). Listen udgøres af 315 spillere i alt.

LÆS OGSÅ: Jeffrey de Zwaan og Corey Cadby triumferer på Development Touren

Til trods for de kontinuerligt stærke præstationer, så lykkedes det først i dag for Callan Rydz at sejre på Development Touren. Det gjorde han ved søndagens sene turnering, hvor han med et snit på intet mindre end 106,6 besejrede Luke Humphries med 5-2 i finalen. Forinden da havde 22-årige Ryan Meikle vundet sin fjerde Development Tour i karrieren, da han i finalen ved søndagens første turnering besejrede Andrew Davidson 5-2.

De to danske deltagere, Nicolai Rasmussen og Daniel Jensen, havde imidlertid endnu en svær dag på kontoret blandt en række af verdens bedste dartspillere i aldersgruppen 16-23 år. Særligt Nicolai Rasmussen fik noget at se til, da han i anden runde ved dagens første turnering mødte Ryan Meikle, der som bekendt gik hen og vandt turneringen. I anden turnering mødte Potten-spilleren så den etablerede PDC-spiller og VM-kvartfinalist, 24-årig Luke Humprhies. Humprhies vandt kampen 4-0, og spillede sig sidenhen i finalen.

Til trods for tre gode præstationer af den 20-årige dansker, så lykkedes det ham derfor ikke at spille sig blandt de sidste 64 ved nogen af søndagens turneringer, hvilket betyder, at han for anden dag i træk ikke formåede at hente point til Development Tour-ranglisten.

En anelse bedre gik det dog for 23-årige Daniel Jensen, der ved søndagens første turnering spillede sig videre til tredje runde, hvor han blandt de sidste 64 tabte 1-4 til den senere finalist, Andrew Davidson.

I søndagens anden turnering måtte landsholdsspilleren så pakke pilene sammen efter anden runde, hvor han, til trods for et gennemsnit på 82,8, tabte 2-4 til James Beeton.

Næste Development Tour-weekend finder sted den 8.-9. juni.

Du kan skabe dig et overblik over alle søndagens danske resultater her nedenfor. Alle øvrige resultater kan findes på DartConnect.com.

Development Tour 7
Sidste 256:
Daniel Jensen (73,7) 4-1 (70,2) Lewis Pride
Nicolai Rasmussen (79,3) 4-1 (75,7) Dean Finn

Sidste 128:
Daniel Jensen (70,4) 4-1 (69,8) Kalem Marsh
Nicolai Rasmussen (79,4) 2-4 (82,9) Ryan Meikle

Sidste 64:
Daniel Jensen (70,1) 1-4 (72,7) Andrew Davidson

Development Tour 8
Sidste 256:
Daniel Jensen (67,8) 4-2 (69,5) Josh Church
Nicolai Rasmussen (82,5) 0-4 (88,4) Luke Humphries

Sidste 128:
Daniel Jensen (82,8) 2-4 (81,0) James Beeton

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*