James Wade fejrer sin fødselsdag med sejr ved Players Championship 9

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

På sin 36-års fødselsdag, strøg James Wade til tops ved Players Championship 9.

James Wade kunne lørdag fejre sin 36-års fødselsdag med en sejr ved sæsonens niende Players Championship-turnering. Det er englænderens 12. Players Championship-titel i karrieren, og den første siden juli 2015. Der har således været usædvanlig lang ventetid mellem den seneste titel, til sejren i dag.

LÆS OGSÅ: Fire top 10-spillere melder afbud til weekendens Players Championship

Den samlede sejr kom i hus efter en finalesejr på intet mindre end 8-2 over Michael Smith, hvor Wade endte med et gennemsnit på 98 mod Smiths 84,1. Smith var selvsagt langt under niveau i finalen, særligt set i lyset af semifinalen, hvor VM-finalisten snittede 107,3.

Forinden finalen indledte James Wade sin titeljagt med en 6-3 sejr over Mark Webster, inden han besejrede Christian Kist 6-2. Herefter fulgte en overbevisende 6-0 sejr over Peter Hudson, mens Arron Monk blev besejret 6-3 i 1/8-finalen.

Kvartfinalen bød herefter på et klassisk opgør mod Adrian Lewis, hvor Wade først var bagud 5-3, men takket være en suveræn slutspurt afgjort i 15, 15 og 13 dart vandt kampen 5-6.

Semifinalen blev sidenhen afgjort i en dramatisk 7-6 sejr over den tidligere BDO-profil, Scott Baker, inden Michael Smith altså blev besejret i finalen. James Wade endte med et samlet turneringssnit på 98,81.

Mens James Wade kunnet knytte nævnerne ovenpå en fornem turneringssejr, så var der flere profiler der skuffede undervejs. Særligt Raymond van Barneveld faldt igennem i sit 4-6 nederlag til Gary Eastwood, alt imens Peter Wright, Simon Whitlock og Mensur Suljovic ligeledes tabte i første runde. Herudover var hverken Michael van Gerwen, Gary Anderson, Daryl Gurney eller Gerwyn Price deltagende ved turneringen.

Du kan se samtlige resultater fra Players Championship 9 her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*