Dennis Nilsson og Johan Engström kvalificeret til Europa Touren

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: James Chance/Getty Images Europe

Dennis Nilsson og Johan Engström vandt fredagens kvalifikationsturneringer til PDC’s Europa Tour.

Fredag afholdt PDC Nordic & Baltic årets første PDCNB-turneringer, hvor de tilmeldte spillere kæmpede om to pladser ved PDC’s Europa Tour. Det skete ved to kvalifikationsturneringer, hvor de svenske spillere steg til tops ved begge lejligheder.

I første kvalturnering var det 42-årige Dennis Nilsson der kvalificerede sig til German Darts Open, mens landsmanden Johan Engström tog billetten til Austria Darts Open.

Særligt Dennis Nilsson viste sig som den dominerende skikkelse i fredagens turneringer, idet han spillede sig i begge finaler. Med syv kampe i bagagen løb den tidligere Challenge Tour-vinder imidlertid tør for kræfter, da han i finalen mod Johan Engström leverede sin dårligste præstation over hele dagen.

Bedste danske resultat blev leveret af Niels-Jørgen Hansen, der spillede sig i finalen ved den første kvalifikationsturnering. Her fandt Aabenraa-spilleren dog aldrig niveauet, og led derfor et komfortabelt nederlag til Dennis Nilsson på 6-1.

Det højeste danske gennemsnit blev i øvrigt leveret af Niels Heinsøe, der snittede 93,4 i sin kvartfinalesejr over svenske Andreas Harrysson i kvartfinalen ved gårsdagens sene turnering. Dermed var Potten-spilleren tæt på at kunne tage æren for det højeste gennemsnit overhovedet, men blev dog overgået af både Dennis Nilsson og Johan Engström, der hver især snittede henholdsvis 93,9 og 94,3 undervejs i fredagens turneringer.

Du kan finde samtlige resultater fra gårsdagens kvalifikationsturneringer på Dartconnect.com, hvor du desuden kan følge resultaterne fra lørdagens Pro Tour, der begynder klokken 11:00.

LÆS OGSÅ: Hvordan fungerer PDC Nordic & Baltic?

Resultater fra ET4

Semifinaler
Dennis Nilsson (84,9) 6-4 (87,8) Ivan Springborg
Niels-Jørgen Hansen (82,9) 6-4 (78,6) Ulf Ceder

Finale
Dennis Nilsson (87,4) 6-1 (73,7) Niels-Jørgen Hansen

Resultater fra ET5

Semifinaler
Dennis Nilsson (84,4) 6-3 (83,1) Niels Heinsøe
Johan Engström (85,5) 6-2 (78,5) Daniel Jensen

Finale
Johan Engström (83,9) 6-2 (79,4) Dennis Nilsson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*