Podcast: Interview med Per Laursen

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Dartnyheder.dk præsenterer her sit første podcast nogensinde, hvor Per Laursen taler ud om målsætningerne for 2019, et muligt comeback til landsholdet, sin hidtidige karriere og meget mere.

Per Laursen er af mange betegnet som den bedste mandlige danske dartspiller nogensinde. I følgende podcast taler den 52-årige dansker ud om sin karriere, målsætningerne for 2019, et muligt comeback til landsholdet og meget mere – heriblandt hvad spillerne egentlig laver, når de forlader scenen i reklamepauserne ved de store TV-turneringer, og hvorvidt han selv mener, at han er den bedste danske dartspiller nogensinde. God fornøjelse!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*