Optakt: Masser af damedart på sjettedagen ved BDO’s verdensmesterskab

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Charlie Crowhurst/Getty Images Europe

Der er i dag fire damekampe på programmet ved BDO’s verdensmesterskab.

Fire damespillere skal i dag i aktion ved BDO’s verdensmesterskab. Heraf har to af dem vundet verdensmesterskabet henholdvis 10 og 3 gange, i skikkelse af 49-årige Trina Gulliver og 34-årige Anastasia Dobromyslova.

Blandt de to førnævnte, så er det særligt russiske Dobromyslova der regnes for favorit til at gå i finalen i turneringens øverste lodtrækning. Her møder Dobromyslova i aften Hollands nuværende nummer ét, Aileen de Graaf, mens Trina Gulliver forinden da jagter en sejr over Lorraine Winstanley der i aften er i kvartfinalen for fjerde år i træk.

Torsdagens kampprogram indledes imidlertid med et opgør mellem japanske Mikuru Suzuki og hollandske Sharon Prins. I den forbindelse vil det blive interessant at se, om Mikuru Suzuki kan fortsætte sine fornemme takter fra første runde, hvor hun besejrede turneringens storfavorit, Lisa Ashton.

Også Fallon Sherrock imponerede i første runde, da hun med et gennemsnit på 89,67 besejrede australske Corrine Hammond – en præstation hun skal forsøge at gentage mod Maria O’Brien, der for første gang i karrieren befinder sig i en kvartfinale ved Lakeside.

Herefter følger dagens første kamp i herrernes turnering. Her møder polske Krzysztof Kciuk, der som bekendt vandt over danske Brian Løkken i sin indledende inspilskamp, vinderen af Lakeside 2015, engelske Scott Mitchell.

Seere af aftenens kampe vil ligeledes kunne se frem til kampe i herrernes turnering. I første omgang mødes canadiske David Cameron og nordirske Kyle McKinstry i en direkte duel om en plads i turneringens kvartfinaler. Hvem end der vinder, så vil det være karrierens bedste Lakeside-resultat for begge parters vedkommende.

I torsdagens sidste kamp er det så den dobbelte BDO-verdensmester, Glen Durrant, der betragtes som storfavorit mod sin engelske landsmand, Scott Baker.

Alle kampe vil som altid kunne streames live på BDO’s YouTube-kanal.

Eftermiddagskampe (14:00):
Mikuru Suzuki vs. Sharon Prins
Maria O’Brien vs. Fallon Sherrock
Scott Mitchell vs. Krzysztof Kciuk

Aftenskampe (20:00):
Lorraine Winstanley vs. Trina Gulliver
David Cameron vs. Kyle McKinstry
Anastasia Dobromyslova vs. Aileen de Graaf
Glen Durrant vs. Scott Baker

Resultater onsdag 9. januar:
Willem Mandigers (93,00) 4-2 (92,60) Wesley Harms
Trina Gulliver (72,51) 2-1 (70,02) Karolina Podgorska
Michael Unterbuchner (91,54) 4-0 (91,40) Wayne Warren
Conan Whitehead (96,25) 4-0 (86,72) Mark McGeeney
Jim Williams (91,82) 4-0 (73,29) Dean Reynolds
Scott Waites (92,82) 4-1 (88,36) Richard Veenstra

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*