Sådan ser du BDO’s verdensmesterskab

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: BDO

Glen Durrant kan blive den blot anden dartspiller i historien, der vinder BDO’s verdensmesterskab tre år i træk.

I dag begynder BDO’s verdensmesterskab. Det er det 42. verdensmesterskab i BDO’s historie, og Glen Durrant jagter som favorit sin tredje titel i træk, hvilket kun Eric Bristow har gjort tidligere.

Foruden Glen Durrant så er også danske Brian Løkken med ved verdensmesterskabet. Det er første gang siden 2007, at en dansk herrespiller deltager ved Lakeside.

LÆS OGSÅ: Brian Løkken føler formen kunne være bedre forud for Lakeside

Mens Brian Løkken først indtræder i turneringen i morgen, så er der en lang række af store navne, som allerede i dag åbner ballet i det sydlige England, heriblandt sidste års finalist, Mark McGeeney, den tidligere Premier League-spiller, Wes Newton, samt publikumsfavoritten, Tony O’Shea.

BDO indgik tidligere på året et samarbejde med Eurosport vedrørende TV-rettigheder til turneringen. Desværre er aftalen ikke gældende for Danmark. De danske dartfans vil dog alligevel have mulighed for at følge turneringen live på BDO’s TouTube-kanal. Du kan med andre ord se alle kampe ved Lakeside ved at følge linket her. Den første kamp på programmet spilles mellem Mark McGeeney og Derk Telnekes, der er programsat til klokken 14:00 dansk tid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*