Optakt: Flere kvartfinaler ved Grand Slam of Darts

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

Gerwyn Price og Mensur Suljovic skal spille semifinale. Nu skal de sidste to findes.

Vi nærmere os så småt afslutningen på dette års Grand Slam. I går fandt vi de to første semifinalister i form af Mensur Suljovic og Gerwyn Price.

Mensur Suljovic havde ikke de store problemer mod Dimitri van den Bergh. Østrigeren kom hurtigt foran 3-0, og Dimitri formåede aldrig at komme tilbage herefter. De tætteste den unge belgier kom på at udligne, var da han var bagud med 4-3. Mensur Suljovic endte med at vinde, med imponerende 16-9.

– Jeg var nødt til at spille mit bedste mod Dimitri. Han er en fantastisk spiller, og som altid vil jeg også takke publikum for støtten, de var fantastiske, sagde Mensur Suljovic efter kampen.

I den anden kvartfinale vandt Gerwyn Price med 16-15 over Simon Whitlock. Det lignede ellers flere gange, at australieren ville vinde, da han var foran med 7-3, 9-5 og 15-13 undervejs. Waliseren lagde sig dog ikke ned, og med tre vundne legs i streg kunne han nappe sejren.

I dag skal vi så have fundet de sidste to semifinalister.

I første kamp er det Michael Unterbuchner, som skal op mod Gary Anderson. Tyskeren, som slog James Wade i 1/8-finalen mødte Gary Anderson i gruppespillet. Her vandt Gary Anderson med 5-2. Skotten ser umiddelbart også ud til, at han generelt spiller med lidt højere niveau end Michael Unterbuchner i denne turnering, men man skal aldrig sige aldrig. Det kan James Wade som sagt skrive under på.

I det andet opgør skal Jonny Clayton op mod Michael van Gerwen. De to mødtes også i gruppespillet, og her blev det til en sensationel 5-4 sejr for Clayton. I det hele taget har Clayton spillet en ganske god dart indtil videre, men det bliver nok svært i aften. Han kommer godt nok med sejren fra gruppespillet i bagagen, men nu er det et væsentligt længere format, og det taler som oftest til hollænderens fordel.
Jonny Clayton har da også kun vundet to ud af otte mulige mod Michael van Gerwen, så det er ikke så tit, at det sker.

Som altid kan du se kampene herunder. Kampene kan følges på Viaplay og PDC.TV fra klokken 20:00.

Lørdag d. 17. november (20:00)
Michael Unterbuchner v Gary Anderson
Jonny Clayton v Michael van Gerwen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*