Det er nu muligt at købe billetter til Danish Darts Open 2019

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Mensur Suljovic vandt sidste år den første udgave af Danish Darts Open nogensinde. 

Det viste sig som en enorm succes, da PDC’s Europa Tour sidste år for første gang nogensinde gæstede Danmark. Derfor har arrangørerne valgt at tage endnu et smut forbi Brøndby-Hallen i København i 2019.

I den forbindelse har PDC i dag påbegyndt salget af billetter til Europa Touren, hvor Danish Darts Open i 2019 vil blive afviklet mellem den 14.-16. juni, hvor Mensur Suljovic formentlig vil være blandt deltagerne, når han skal forsøge at forsvare sin titel fra 2018.

Link til billetsalget findes her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*