Københavnsk bar med store ambitioner – vil være hovedstadens foretrukne dartsted

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dudes

Baren Dudes på Vesterbro Torv åbner fra starten af september op for en række dartarrangementer for at skabe større interesse for dartsporten i Danmark.

Nu kan du spille dart i nye omgivelser på Vesterbro i København, hvor øl- og pizzabaren Dudes håber og satser på at blive hovedstadens foretrukne sted at spille dart.

Arrangørerne af dartkonceptet ønsker at skabe en hyggelig, social ramme for dartsporten med både turneringer og frit spil for gæsterne. Og på længere sigt er der planer om en række forskellige større turneringer og ligaer alt afhængig af interessen for projektet.

Folk skal samle sig om dartsporten

Det sociale element står som en vigtig kerne i initiativet på Dudes. Dart appellerer til både unge og gamle, nybegyndere og trænede og kvinder og mænd. Med den stadigt voksende interesse for dartsporten i nationerne syd for Danmark, vil arrangørerne bag initiativet på Dudes forstærke den danske interesse for sporten, der også har kørt på tv-skærmene gennem nogle år på TV3 Sport.

Gæsterne på Dudes skal ikke bruge tid på at hente mad og drikke, når de spiller dart, eller sidder og sludrer ved bordene. Arrangørerne ønsker at alle får en gennemført, behagelig oplevelse, når de spiller dart, med servering under dartsessionerne og med storskærm om aftenen, så gæsterne kan stimle sammen om de store internationale dartfinaler.

Dart på Dudes er tiltænkt som et søndagskoncept resten af året – dog med et mere fleksibelt program, når VM starter til december.

Første arrangement finder sted søndag d. 2. september, hvor skiverne åbner omkring klokken 13.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*