Optakt: Så er det tid til kvartfinaler

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Vi går ind i den afgørende fase nu, hvor kvartfinalerne laver sit indtog.

De sidste kampe af anden runde blev spillet i går og her blev Rob Cross noget overraskende ekspederet ud af turneringen, da Darren Webster vandt 11-8. Derudover tog Simon Whitlock sin første sejr over James Wade i 2018, da han vandt med 11-7 i en kamp, hvor begge, men især Whitlock, spillede med et meget flot niveau.

De to favoritter Mensur Suljovic og Peter Wright fik også spillet sig videre til kvartfinalerne, da de vandt med henholdsvis 11-8 og 11-5.

I dag er det så blevet tid til to af de i alt fire kvartfinaler.

I første kamp har vi sensationen Jeffrey de Zwaan, som ikke lader sig slå ud, bare fordi man hedder Adrian Lewis eller Michael van Gerwen. Han skal op mod Dave Chisnall, som også har vist rigtig flot spil under denne turnering. Denne kamp kunne godt blive noget af en gyser og det er slet ikke utænkeligt, at den unge hollænder fortsætter videre til semifinalen.

I aftenens anden kamp er det Joe Cullen som møder Gary Anderson. Joe Cullen har indtil videre haft et forholdvis nemt forløb i turneringen, da han først slog Gerwin Price 10-3 og efterfølgende Daryl Gurney med 11-3. Nu kommer han til at møde væsentlig større modstand, men mon ikke han godt ved det. De to har mødt hinanden otte gange og lige nu, står den uafgjort mellem dem. Gary ligner dog en, som har genfundet formen på det sidste, så det kunne tyde på, at kvartfinalen bliver endestationen for Joe Cullen.

I kvartfinalen spiller man bedst af 31 legs, så altså først til 16. Som sædvanlig skal man vinde med to overskydende legs.

Begge kampe kan ses på pdc.tv eller Viaplay fra klokken 20:00. TV3 Sport springer først på klokken 22:15.

Torsdag d. 26. juli 
Kvartfinaler
Jeffrey de Zwaan v Dave Chisnall
Joe Cullen v Gary Anderson

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*