Optakt: Anden runde af World Matchplay fortsætter

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

De første fire kampe i anden runde er spillet, i aften spilles de sidste fire.

Undertegnedes puls kan ikke være den eneste, som stadig ikke er faldet ned. Hold da op for en start på anden runde. Først laver Dave Chisnall et af de vildeste comebacks mod Michael Smith. Nede med 1-7 og så allligevel vinde med 11-8, det er ganske enkelt imponerende.

Cullen fortsatte stilen og smed Gurney ud af turneringen med 11-3, hvorefter hollandske Jeffrey de Zwaan viste styrke og slog Adrian Lewis, i en yderst underholdende kamp, med cifrene 11-9. Og sidst men ikke mindst nappede Gary Anderson sejren, da han slog Raymond van Barneveld med 11-9 i en vanvittig tæt kamp.

Om dagens kampe kan leve op til det niveau og det drama som vi så igår, det må tiden vise. Men faktum er, at der også spilles fire kampe i dag.

Første kamp er mellem Simon Whitlock og James Wade. Whitlock kom nemt videre fra første runde, da han mødte en Richard North, som slet ikke var overbevisende. Wade måtte kæmpe lidt mere for det, da han slog Jermaine Wattimena med 12-10. De to har indtil videre mødt hinanden to gange i 2018 og James Wade har vundet begge gange, så mon ikke Whitlock vil have stoppet den stime.

Aftenens anden kamp står mellem Mensur Suljovic og Ian White. Begge spillere kom nogenlunde sikkert videre fra første runde, hvor Ian White imponerede med hele otte 180’ere. De to spillere har mødt hinanden en håndfuld gange over de seneste år, men vi skal tilbage til 2016, for at finde Whites seneste sejr.

Herefter skal Rob Cross op mod Darren Webster. Begge spillere kom komfortabelt videre fra første runde og står nu til at møde hinanden for tredje gang. Rob Cross har stået som sejrherre i de to tidligere opgør.

Aftenens sidste kamp er mellem Peter Wright og Kim Huybrechts. Belgieren havde noget bøvl med at komme videre fra første runde, hvor han mødte John Henderson. Faktisk var kampen helt ude i 25. og afgørende sæt, inden Huybrechts kunne gå derfra med en sejr. Peter Wright kom til gengæld let videre, da han vandt 10-5 over Jelle Klaasen, som bestemt ikke imponerede.

Alle fire kampe kan ses i aften på pdcc.tv eller TV3 Sport fra klokken 20:00.

Onsdag d. 24. juli
Anden Runde
Simon Whitlock v James Wade
Mensur Suljovic v Ian White
Rob Cross v Darren Webster
Peter Wright v Kim Huybrechts

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*