Optakt: Anden runde af World Matchplay

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Anden runde starter i dag og især en kamp træder frem.

Alle kampene i første runde er blevet spillet og det har medført, at Michael van Gerwen er røget ud. Derudover er de fleste favoritter gået videre og derfor tyder det på, at vi kan se frem til nogle meget intense kampe med højere niveau end første runde.

Og det skulle der være rig mulighed for i aften. I første kamp har vi Dave Chisnall mod Michael Smith. Begge spillere spillede nogle ganske fine første kampe, hvor begge spillede med snit over 90.

I anden kamp spiller Daryl Gurney mod Joe Cullen. Cullen kom nemt til anden runde, da han næsten gennembankede Gerwin Price. Uanset hvad, må det forventes, at Cullen får større modstand i aften og spørgsmålet er så, om han kan klare den modstand.

Herefter skal overraskelsen Jeffrey de Zwaan op mod den tidligere verdensmester Adrian Lewis. Lewis kæmpede noget med det mod James Wilson, men kan viste dog, at hans bundniveau stadig kan få ham langt. På papiret bør han slå Jeffrey de Zwaan, men man kan ikke komme udenom, at den unge hollænder må komme ind til denne kampe med en masse selvtillid.

Og sidst men ikke mindst, har vi storkampen mellem Gary Anderson og Raymond van Barneveld. De to tidligere verdensmestre har mødt hinanden hele 43 gange i deres respektive karriere. Det har medført 18 sejre til hollænderen, tre uafgjorte og 22 sejre til Gary Anderson.
I aften mødes de så begge to igen efter to jævne præstationer i første runde. I aften bør niveauet løftes en tand eller to.

Kampene i aften kan ses på pdc.tv og TV3 Sport fra klokken 20:00.

Tirsdag d. 23. juli
Anden Runde
Dave Chisnall v Michael Smith
Daryl Gurney v Joe Cullen
Jeffrey de Zwaan v Adrian Lewis
Gary Anderson v Raymond van Barneveld

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*