Optakt: Premier League – Barney og Peter Wright spiller to gange i aften

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Suljovic og Price er ude, nu gælder det kampen om top fire.

Premier League er endnu en gang på plakaten. To spillere er blevet elimineret og derfor starter kampen om top fire og finale-stævnet, i aften i Sheffield.

Endnu en gang giver PDC os lov til at savle over aftenens kampe, for sikke et par brag der er imellem. Især Peter Wrights to opgør virker fantastiske. Først det skotske opgør mod Gary Anderson og derefter mod Raymond van Barneveld.

Raymond van Barneveld v Daryl Gurney [1: 2.50 x: 4.33 2: 2.30]

Det kom som et kæmpe chok, da Barney fik en lussing på hele 7-0 sidste gang mod Michael Smith. Hollænderen lægger sig dog normalt ikke bare sådan ned, så mon ikke han gerne vil vise i aften, at det var en engangsforeteelse. Han møder i aften Daryl Gurney. De to plejer at spille nogle meget tætte kampe og det første opgør i Premier League endte da også 6-6, det kunne sagtens være tilfældet igen i aften.

Bud på kampen: 6-6

Hvem vinder kampen?

 • Raymond van Barneveld (43%, 6 Stemmer)
 • Uafgjort (29%, 4 Stemmer)
 • Daryl Gurney (29%, 4 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 14

Indlæser ... Indlæser ...

Gary Anderson v Peter Wright [1: 1.80 x: 4.75 2: 3.40]

Endnu en kamp der kunne ligne et meget tæt opgør. Gary Anderson tabte sidst til en meget velspillende Rob Cross og samtidig fik Peter Wright uafgjort mod Daryl Gurney. Det virkede ellers som om, at Wright var ved at genfinde formen, men hans spil blev også meget påvirket af Eric Bristows pludselige dødsfald. Gary Anderson virker ikke helt så suveræn, som han gjorde i årets første par måneder, men han spiller dog stadig en fænomenal pil, så mon ikke den kunne blive en neglebider.

Bud på kampen: 6-6

Hvem vinder kampen?

 • Gary Anderson (69%, 9 Stemmer)
 • Uafgjort (15%, 2 Stemmer)
 • Peter Wright (15%, 2 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 13

Indlæser ... Indlæser ...

Simon Whitlock v Michael van Gerwen [1: 11.00 x: 8.50 2: 1.16]

Denne kamp virker rimelig lige til og det mener bookmakerne også. Simon Whitlock fik godt nok hentet en sejr i sidste uge mod Gerwyn Price, men det havde man også næsten forventet, Gerwyn Prices form taget i betragtning. Det virker dog usandsynligt, at Michael van Gerwen ikke skulle vinde igen, ligesom han gjorde i de to’s første opgør, på trods af, at Whitlock var godt med længe.

Bud på kampen: Michael van Gerwen vinder 7-3

Hvem vinder kampen?

 • Michael van Gerwen (100%, 13 Stemmer)
 • Simon Whitlock (0%, 0 Stemmer)
 • Uafgjort (0%, 0 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 13

Indlæser ... Indlæser ...

Michael Smith v Rob Cross [1: 3.40 x: 4.50 2: 1.83]

Da de to mødtes første gang i turneringen, blev det til en sejr på 7-5 til Rob Cross. Michael Smith startede suverænt i turneringen og samtidig var der lidt slinger i valsen for Rob Cross. Rob Cross er dog kommet efter det og samtidig er Smith faldet lidt i niveau, på trods af hans vanvittige sejr på 7-0 over Raymond van Barneveld. Rob Cross virker dog en anelse skarpere for tiden.

Bud på kampen: Rob Cross vinder 7-5

Hvem vinder kampen?

 • Michael Smith (50%, 4 Stemmer)
 • Uafgjort (38%, 3 Stemmer)
 • Rob Cross (13%, 1 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 8

Indlæser ... Indlæser ...

Raymond van Barneveld v Peter Wright [1: 2.75 x: 4.50 2: 2.10]

De to spillere får lov at slutte aftenen af. Det er dog meget normalt, at man spillere flere kampe på en aften i så mange andre turneringer, så det burde ikke påvirke de to spilleres præstation. Men selvfølgelig kan de være påvirket af aftenens første resultater. Men som udgangspunkt virker det som en meget lige kamp, Barneveld slog dog Wright senest under Players Championship og det tror jeg dog Wright vil revanchere og samtidig skal han efterhånden have point, for at håbe på top fire.

Bud på kampen: Peter Wright vinder 7-5

Hvem vinder kampen?

 • Peter Wright (67%, 8 Stemmer)
 • Raymond van Barneveld (25%, 3 Stemmer)
 • Uafgjort (8%, 1 Stemmer)

Antal, der har stemt, i alt: 12

Indlæser ... Indlæser ...

Unibet Premier League

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*