19-årige Benjamin Drue Reus efterudtaget til landsholdets observationstrup

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Privat

Benjamin Drue Reus (t.v) vandt sammen med makkeren Dennis Johannsen (t.h.) bronze i doubleturneringen ved Europe Cup Youth i 2016. 

Der blæser nye vinde over det danske herrelandshold, hvor 22-årige Daniel Jensen og 20-årige Nicolai Rasmussen i januar blev indlemmet i herrelandstræner Søren Byøs brutto- og observationstrup frem mod Nordic Cup som afvikles fra den 9.-13. maj.

Siden da er Holbæks Daniel Jensen blevet udtaget til den otte mand store landsholdstrup, som i maj måned skal kæmpe med om nordisk metal i konkurrence med Sverige, Norge, Finland og Island. En udtagelse som vidner om, at Søren Byø er villig til at give landets unge talenter chancen i den rød-hvide landsholdstrøje.

Den indikation har Søren Byø nu givet endnu en formsmag på, idet Assens Dartklubs blot 19-årige tidligere ungdomslandsholdsspiller Benjamin Drue Reus nu er blevet efterudtaget til landstrænerens observationstrup.

Søren Byø udtaler til Dansk Dart Unions hjemmeside om udtagelsen af den unge fynbo:

– Jeg tror på at Benjamin er en af fremtidens landsholdsspillere, det er så lidt op til ham selv, hvor langt der er til “fremtiden”.

Udtagelsen af Benjamin Drue Reus kommer efter en lovende sæson for den danske ranglistes nummer 29, hvor talentet ifølge Dartistik.dk har vundet 42 ud af sine 72 kampe i den bedste danske række, med et gennemsnit på 20,02 dart per vundet leg til følge.

Hele Søren Byøs landsholdstrup kan ses her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*