I dag afgøres European Darts Open

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

I dag afgøres finalen ved årets første Europa Tour turnering. Hvis alt flasker sig, kan finalen skulle afgøres mellem verdensranglistens nummer ét og to. 

Verdensranglisten nummer ét, to og tre betragtes af bookmakerne som favoritter til at gå hele vejen ved søndagens afgørende kampe ved European Darts Open. Hverken Michael van Gerwen, Peter Wright eller Rob Cross kan imidlertid føle sig sikre på europæisk succes, eftersom outsidere såsom Dave Chisnall, Mensur Suljovic, Michael Smith og James Wade har vist potentiale til at skabe overraskelsen.

Mens Michael van Gerwen vandt titlen i 2013 og 2016, så er Peter Wright forsvarende vinder. De seneste måneder har ganske vist været op ad bakke for den skotske Premier League stjerne, men gårsdagens 6-3 sejr over Luke Woodhouse vidner om bedre tider, idet ‘Snakebite’ imponerede med et samlet gennemsnit på 105,98, mens Michael van Gerwen måtte nøjedes med beskedne 94,82 i sin 6-3 sejr over Europa Tour-debutanten, Cameron Menzies.

Dagen kampprogram kan ses her nedenfor. Alle kampe spilles bedst af 11 legs, og kan ses live på PDC.tv samt hos diverse bookmakere.

Søndag 25. marts
Eftermiddagsprogram (13:00)
Tredje runde
Michael van Gerwen v Alan Norris
Simon Whitlock v Dave Chisnall
Ron Meulenkamp v Justin Pipe
Rob Cross v Richard North
Peter Wright v John Henderson
Joe Cullen v Chris Dobey
Mensur Suljovic v Mervyn King
Michael Smith v James Wade

Aftensprogram (19:00)
Kvartfinaler
Semifinaler
Finale

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*