I dag afgøres Unibet Darts Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Peter Wright er første mand i aktion, når han til eftermiddag møder Premier League-rivalen, Raymond van Barneveld.

I dag afgøres Unibet Darts Masters 2018. En turnering hvor kun verdensranglistens 16 bedste spillere har været deltagende.

Turneringen er selvsagt vigtig for spillerne – til trods for af at de vundne præmiepenge ikke overgår til verdensranglisten. Til gengæld er det vigtigt at starte 2018 på en frisk, og gerne med et godt resultat. Særligt Michael van Gerwen har en erklæret mission om at revanchere semifinale-nederlaget ved VM, og hvis alt flasker sig, så kan aftenens finale blive et opgør mellem Michael van Gerwen og den nye verdensmester, Rob Cross.

Før der overhovedet kan tales om finaler, så skal både kvartfinalerne og semifinalerne overståes, og uanset hvem de to favoritter kan se frem til at møde, så skal de ikke regne med at der bliver givet ved dørene. Både fredagens og lørdagens indledende kampe har nemlig vist, at de tilbageværende spillere alle sammen oser af selvtillid og momentum – særligt James Wade viste i går tegn på bedre tider, bl.a. som resultat af, at han eftersigende skulle have modtaget tips var Wayne Mardle, med henblik på sit kast. Men også Raymond van Barneveld, Gerwyn Price og Mensur Suljovic imponerede i deres indledende kampe.

Tilbage står Peter Wright og Gary Anderson, hvoraf ingen af de to for alvor blev udfordret i åbningskampene, hvilket muligvis kan forklare hvorfor verdensranglistens nummer to og fire ikke helt kunne stå mål med de høje forventninger der altid vil være til de to skotske dartikoner. Derfor skal det blive spænende at se, hvorvidt de to landsmænd kan hæve niveauet forud for dagens afgørende kampe.

Eftermiddagens kvartfinale-kampe kan ses live på TV3 Sport og Viaplay fra klokken 14:00. Aftenens semifinaler og finale starter klokken 20:00, og vil kunne streames live på Viaplay.

Alle kvartfinaler spilles bedst af 19 legs, mens semifinaler og finale spilles bedst af 21.

Kvartfinaler:
Peter Wright (2) – Raymond van Barneveld (10)
Mensur Suljovic (6) – Rob Cross (3)
Gery Anderson (4) – Gerwyn Price (12)
Michael van Gerwen (1) – James Wade (9)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*