Spiltips: Cross vil imponere i aften

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Så er det tid til turneringens sidste omgang spiltips.

Spiltipsene under denne turnering har desværre ikke været den store succes, men jeg håber at kunne slutte godt af. Jeg har i hvert fald fundet to spiltips på aftenens kamp.

Rob Cross v Phil Taylor [Rob Cross over 15,5 180’ere @1.80]

Rob Cross har været garant for utrolig mange 180’ere i denne turnering og i aften bliver ingen undtagelse. Mod MvG lavede han en mindre end hvad vi skal bruge i aften, men han vil blive presset i aften og han ved, at skal han have en chance her, så skal der en helvedes masse høje scorer til og så er der jo ikke noget bedre, end at lave en hel del 180’ere. Cross laver flest 180’ere i aften, men kan han lave minimum 16? Det tror jeg han kan.

Rob Cross v Phil Taylor [Rob Cross med højeste checkout @1.83]

Cross har også vist i denne turnering, at det næsten er ligegyldigt om han skal bruge 3 pile til at lukke eller 1. Mod MvG lukkede han 161 en enkelt gang og jeg tror godt vi kan forvente stort set det samme i aften. Om det lige bliver 161 er ikke til at sige, men jeg tror han får lavet en høj lukker i denne kamp og det bliver større end Taylors højeste.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*