Optakt: I aften siger vi farvel til Phil Taylor

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC

I aften finder VM-finalen sted og dermed Phil Taylors sidste kamp nogensinde.

Så er vi nået til kampen som det hele handler om. Finale-kampen. Kampen om pokalen, kampen om titlen. Uanset hvordan det kommer til at gå, så bliver kampen i aften en historisk en af slagsen.

Vinder Rob Cross, så vil han, som tidligere beskrevet, blive den første spiller til at vinde PDC’s VM i sin allerførste VM-turnering. Skulle det derimod blive en sejr til Phil Taylor, så vil eventyret være fuldendt. Så vil Phil Taylor nappe sit 17. verdensmesterskab i hans allersidste professionelle kamp i karrieren.

Bookmakerne har Phil Taylor som svag favorit, og det er måske ikke helt forkert, men Rob Cross har bestemt ikke tænkt sig at forære titlen til Taylor. Rob Cross har i løbet af hele sæsonen, men nok især i den fantastiske semifinale, vist, at han kan slå alle. Han har bevist, at han er en eminent dartspiller, og man skulle tro, at han havde været en del af PDC i meget længere tid.

Taylors niveau behøver man dog næste ikke beskrive, vi kender det alle. Taylor er næsten altid garant for et fuldstændig fantastisk niveau, og mon ikke han viser det igen i aften. Han må være helt utrolig opsat på denne kamp.

Men uanset hvad, så kommer vi alle til at huske kampen i aften.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*