PDC vil få en ny U23-verdensmester – Cadby slået i semifinalen

Tekst: Mads Plagborg Magnussen

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Dagens kampe ved U23-VM er afholdt og de bød på flere spændende resultater.

Corey Cadby kommer ikke til at forsvare sin titel som ungdomsverdensmester. Det ligger fast efter dagens kampe.

Dagen startede med lidt af en overraskelse, da første-seedede Benito van de Pas tabte 6-5 til Jeffrey de Zwaan allerede i første runde. De Zwaan viste sig dog at have en rigtig god dag, da han nåede helt til kvartfinalen, hvor Corey Cadby dog blev for stor en mundfuld.

Danske Daniel Jensen måtte også erkende et nederlag allerede i første runde, da han tabte 6-3 til John Brown.

John Brown rendte herefter ind i Max Hopp i den efterfølgende runde, hvor Hopp tog en sikker sejr på 6-1.

Hopp nåede dog ikke længere end tredje runde, hvor han måtte erkende et nederlag på 6-2 til Kenny Neyens.

Dermed var det kun to af de helt store favoritter som var tilbage, da turneringen nåede kvartfinalerne. Nemlig tredje-seedede Dimitri Van den Bergh og australske Cadby.

Disse to avancerede da også til semifinalerne. Her blev det dog endestationen for Cadby, da han tabte med cifrene 6-3 til Josh Payne. Dimitri Van den Bergh tog en smal sejr på 6-5 over Luke Humphries og dermed er finalisterne fundet.

Josh Payne, nummer 51 på Order of Merit og Dimitri Van den Bergh, nummer 43, spiller finalen den 26. november, hvor kampen spilles mellem semifinalerne og finalen af Players Championship Finals. Ingen af de to har tidligere nået finalen i denne turnering og dermed kan det slås fast, at vi får en spritny U23-verdensmester, som oveni i den kommende titel også  sikrer sig en billet til VM i Alexandra Palace.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*