Michael van Gerwen klar til comeback

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Michael van Gerwen melder sig klar til European Darts Championship.

– Jeg har haft en god pause siden weekenden og har fået en god behandling for min ankel, og den har det langt bedre nu, udtaler Michael van Gerwen, med henvisning til weekendens German Darts Masters, hvor hollænderen undervejs måtte trække sig med en ankelskade.

– Jeg har kunnet træne igen, og jeg har det godt, så jeg er fokuseret på European Championship, afslutter den regerende verdensmester til PDC’s hjemmeside.

European Championship indledes i morgen, hvor Michael van Gerwen i første runde skal møde landsmanden Jan Dekker. ‘MVG’ har vundet turneringen de seneste 3 år, og kan dermed blive den første siden Phil Taylor til at vinde turneringen 4 år i træk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*