Optakt: 1. Division – eftermiddagskampe

Tekst: Frede Johansen

Foto: Dansk Dart Union

Frede Johansen ser frem mod lørdagens eftermiddagskampe i 3. runde af 1. division. Læs optakten til formiddagskampene her.

 

DK26: Brian Løkken – Michael Hansen – Flemming Hansen – Kenneth Hansen
Vs.
Assens: Benjamin Reus – Jimmy Wavrzonek – Finn Madsen – Ann-Louise Peters

Også eftermiddagskampen ligner for DK 26 en overkommelig opgave. Selvom Assens som nævnt oppede sig gevaldigt i sidste runde, er det bare en ”must win” kamp for DK26, hvis de skal fortsætte den gode stime, og evt. gøre sig forhåbning om slutspillet. Selvom det for Assens nok blot burde betegnes som en gratis chance for at få gang i spillet, og evt. snuppe et point hvis chancen byder sig, så nærmer de sig med denne kamp halvdelen af efterårssæsonen, så de vil helt sikkert være opsatte på at komme i gang med at omsætte spil til point, selvom der stadig er et par kampe tilbage der burde byde på bedre pointchancer.

Forventet resultat 11-5

Dart Odense: Søren Gjerlufsen – Daniel Hadberg – Jan Møller – Casper Rasmussen
Vs.
Aabenraa: Daniel Vogt – Niels Jørgen Hansen – Bjørn Derichs – Flemming Hansen

 Vigtigheden af denne kamp vil for begge holds vedkommende afhænge noget af formiddagens resultater. Et nederlag vil for Odenses vedkommende højst sandsynligt betyde at de skal begynde at kikke nedad i stedet for opad. Og for Åbenrå vil et pointtab sikkert betyde at denne kamp skal vindes, hvis de skal bevare medaljedrømmene intakte. Åbenrå er dog stadig favoritter i såvel deres tidligere kamp som denne, hvilket naturligvis vil lette presset på denne kamp en del. Dart Odense råder dog over spillere hvor især topniveauet er højt, hvorfor intet kan tages for givet, selvom de endnu ikke helt har fået det vist, og slet ikke samtidigt. Jeg tror dog især Åbenrås bredde bliver afgørende, og sikrer dem sejren.

Forventet resultat 10-6

Holbæk: Nicolai Olsen – Jørgen Ejlertsen – Peter Starskov – ?????
Vs.
Kælderen: Anders Zaar – Kasper Puggaard – Steffen Olling – Søren Christensen

Holbæk er denne weekend uden Daniel Jensen. Hvem der skal afløse ham er stadig ukendt, men man må under alle omstændigheder forvente at det er en svækkelse af Holbæk´s hold. Jeg havde inden udskiftningen egentligt Holbæk som favoritter til sejren, men uden Daniel svinger favoritrollen nok over på Kælderen, hvorfor dette valg kan ende med at have kraftig indvirkning på Holbæk´s muligheder, såvel i weekendens kampe, som på hele sæsonen, da 2 nederlag denne weekend væsentlig vil forringe Holbæk´s chancer for en slutspils plads.

Forventet resultat 9-7

Studsen: Brian Christiansen – Patrick Nielsen – Kenneth Byø – Brian Andersen
Vs.
Verninge: Tonny Madsen – Heine Rasmussen – Jens Andreasen – Michael Clemme

Igen en kamp som Studsen bare skal vinde. Omvendt kan Verninge roligt lure på om de kan udnytte den lidt svage start af Studsen, og prøve at snuppe et enkelt point hvis chancen byder sig. En tilbagevendende Tonny Madsen vil selvfølgelig også styrke Verninges tro på en overraskelse. På papiret ligner det dog en klar sejr til Studsen.

Forventet resultat 10-6

Lido: Søren Arnstrup – Tonni Sørensen – Morten Sørensen – Frede Johansen
Vs.
Holeby: Jesper Pedersen – Winfreid Kuchel – Ole Nissen – Lars Sørensen

Rundens bund brag står mellem Lido og Holeby, som indtager rækkens to nederste pladser, og begge hold er desuden uden point efter sæsonens første 3 kampe. Alle kampe har dog været mod bedre modstandere, hvorfor det for dem begge må betegnes som sæsonens første rigtige chance for point. Lido startede sæsonen overraskende godt med et snævert nederlag til Potten, for derefter at løbe ind i et par store øretæver mod DK26 og Studsen. Omvendt startede Holeby med et klart nederlag i første runde for derefter at levere fornuftigt spil og resultater i sidste runde. Især Holeby´s 3 rutinerede kræfter Jesper, Winfreid og Ole har leveret fornuftigt, hvorimod deres 4 mand Lars som forventet har haft det svært. Jeg anser dog Lido som det bedste hold, og ligeledes kan hjemmebane fordelen også vise sig at blive udslagsgivende, da det helt sikkert bliver en lang hård dag for Holeby. Omvendt er presset nok lidt større på Lido, da overlevelse er forventet, og et nederlag vil i den forbindelse være katastrofalt.

Forventet resultat 10-6

Potten: Per Laursen – Mogens Christensen – Lars Helsinghof – Frank Andreasen
Vs.
Ringsted: Stig Jørgensen – Rene Johansen – Jacob Mortensen – Ole Jørgensen

Fra bundopgør springer vi i rundens sidste kamp til et regulært Topbrag, da rækkens nr. 1 og nr. 2 tørner sammen. Men hvor Ringsted har imponeret i deres første 3 kampe, med såvel sikre sejre som godt spil af samtlige spillere, har Pottens spil være mere på det jævne, selvom det er blevet til 3 sejre. Potten har dog lavet en udskiftning til weekenden da Alex Jensen afløses af Per Laursen, Hvilket dog næppe kommer til at have nogen negativ indvirkning på Pottens chancer. Ud over at indtage rækkens 1 plads virker Ringsted efter de første 3 kampe da også det bedste bud på at udfordre Potten. Alle Ringsted spillere har i denne sæson løftet spillet, lidt som vi her på dartnyheder havde forventet, og de virker til at have et komplet hold, som er stærkt på alle pladser. Omvendt har vi endnu ikke set Pottens udvise den suverænitet vi havde forventet. De har dog gjort det nødvendige og vundet alle kampe, og Mogens Christensen viste da også med hans finale plads på Samsø, at VM formen er ved at være der, så jeg forventer igen at de vil være i stand til, især med hjemmebane fordel, at hente alle 3 point. Man skal dog aldrig undervurdere et par gamle cirkusheste som har lugtet savsmulden, så jeg forventer et spændende opgør.

Forventet resultat 9-7

 

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*