Officielt: Phil Taylor misser World Grand Prix

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

Den så prestigefyldte double-in double-ud turnering bliver i år uden Phil Taylor.

For nyligt kunne vi på Dartnyheder.dk berette om, at Phil Taylor overvejede at droppe dette års udgave af World Grand Prix. En turnering som Taylor ellers har vundet 11 gange, siden turneringens indførsel i 1998.

Beslutningen om at droppe World Grand Prix kommer efter sigende i lyset af, at Taylor ikke mener at have overskud til alle af årets sidste store turneringer. Der er dog intet der tyder på, at Taylor dropper yderligere af de turneringer, som han indtil nu er kvalificeret til, inden karrierestoppet efter VM 2018.

Taylors valg om ikke at stille op ved World Grand Prix betyder at 2015-vinderen, Robert Thornton, overtager Taylors plads, alt imens Raymond van Barneveld nu er seedet til turneringen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*