Europa Touren er tilbage

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Efter en pause på 2 måneder er Europa Touren tilbage på PDC-kalenderen.

De sidste par måneder har der været stilstand på Europa Touren, idet PDC-spillerne i stedet har haft travlt med diverse kvalifikationsturneringer, players champions-events og ikke mindst World Series.

Nu er det dog igen tid til Europa Touren, som fra fredag d. 1. september frem til og med søndag d. 3 afvikler årets 9. ud af i alt 12 events. Det sker i Maastricht, hvor Dutch Darts Masters vil blive afholdt for 6. gang i historien – dog for første gang i netop Maastricht.

Michael van Gerwen vil være tilbage, efter at han den sidste måned har holdt pause, ovenpå konens fødsel af parrets første barn tidligere på måneden. Van Gerwen som i år har mulighed for at vinde Dutch Darts Masters for 4. år i træk.

Alt imens det allerede nu ligger fast, hvilke spillere som vil være seedet til weekendens turnering, så vil der i morgen være kvalifikationsturnering for de ikke-engelske, skandinaviske og hollandske spillere med europæisk pas, samt en kvalifikationsturnering for hjemlandets spillere.

De spillere som allerede nu har kvalificeret sig, kan ses nedenfor:

2017 Dutch Darts Masters (ET9)
September 1-3, MECC Maastricht
Seedede spillere (Indtræder i 2. runde)

1 Michael van Gerwen
2 Peter Wright
3 Mensur Suljovic
4 Simon Whitlock
5 Michael Smith
6 Ian White
7 Kim Huybrechts
8 Benito van de Pas
9 Daryl Gurney
10 Jelle Klaasen
11 Alan Norris
12 Joe Cullen
13 Cristo Reyes
14 Gerwyn Price
15 Rob Cross
16 Mervyn King

Kvalificerede spillere
UK kvalifikationsvindere (x18): 
Nathan Aspinall, Steve Beaton, James Wilson, Steve West, Kyle Anderson, Jim Walker, Darren Webster, John Henderson, Kirk Shepherd, Harry Robinson, Justin Pipe, Chris Quantock, Jamie Bain, Ryan Searle, Jamie Lewis, Robert Owen, Steve Lennon, Richard North
European kvalifikationsvindere (x8): Vil blive afgjort torsdag d. 31. august
Værtsnations kvalifikationsvindere(x4): Vil blive afgjort torsdag d. 31. august
PDCNB kvalifikationsvinder: Ulf Ceder
Østeuropæiske kvalifikationsvinder: Krzysztof Ratajski

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*