Verdens bedste dartspillere kommer til Danmark

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC

For over et halvt år siden meldte formanden for PDC Nordic/Baltic ud, at verdens bedste dartspillere vil komme til Danmark. Nu ligger datoen så endeligt fast.

Formand for PDC Nordic & Baltic, tidligere kendt som SDC, Michael Frydendahl, udtalte tilbage i januar til Dansk Dart Unions hjemmeside, at verdens bedste dartspillere ville komme til Danmark. Nu ligger den endelige dato fast. Således skriver Michael Frydeldahl kortfattet på sin Facebook-profil:

 

Også Jann Hoffmann, som i sin egen dartkarriere 2 gange nåede frem til 8.-delsfinalen ved Lakeside, er ligeledes en stor del af årsagen ti,l at skandinavisk dart har udviklet sig i den grad som den har, og at vi næste år kan se frem til verdensklasse dart i København. Hoffmann skriver selv således på sin Facebook-profil:

 

 

22.-24. juni 2018 vil således være først gang i historien, at PDC afholder en ikke-PDC Nordic/Baltic relateret ranking-event på dansk jord.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*