Optakt: Auckland Darts Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Fredag formiddag begynder 4. ud af i alt 7 World Series Events i Auckland, Australien.

Sidste år var det den dobbelte verdensmester Gary Anderson, som triumferede i Auckland, alt imens Adrian Lewis sejrede i 2015. Spørgsmålet er, hvem der skal løfte trofæet i år?

Når World Series of Darts rammer Australien, er der traditionen tro ingen nemme kampe for PDCs 8 udvalgte spillere, som i første runde skal forsøge at overvinde 8 australske kvalifikationsspillere.

På forhånd er der dog ingen tvivl om, at Gary Anderson og Peter Wright er de to spillere, som har fået den hårdeste lodtrækning. Således skal Gary Anderson i sin første kamp møde Kyle Anderson, som senest imponerede ved at vinde den første PDC-titel i sin karriere. Andersons landsmand Wright har dog også fået sin sag for, da han skal op i mod den australske Michael van Gerwen, 22-årige Corey Cadby. Cadby som imponerede de fleste, da han sidste år formåede at gøre positivt opmærksom på sig selv med fænomenale præstationer ved netop World Series og ved PDCs VM. Eksempelvis præsterede Cadby sidste år ved Perth Darts Masters at levere et gennemsnit på over 109 – en kamp som dog endte med et 10-2 nederlag mod netop Peter Wright.

Mere overkommelig virker lodtrækningen for James Wade og Phil Taylor, som hver i sær skal op i mod World Series-debutanter, i form af henholdsvis Mark Cleaver og Darren Herewi.

Verdensranglistens nummer 9 og 12, Michael Smith og Daryl Gurney, kan muligvis få deres sag for, når de møder de rutinerede navnevbrødre, Rob Szabo og Rob Modra, som begge har tidligere erfaring med World Series. Det samme har Daryl Gurney, efter at han senest blev nummer 2 ved US Darts Masters, efter et finalenederlag til Michael van Gerwen. Michael van Gerwen, som i øvrigt ikke deltager i Auckland, efter at han for nylig blev far til sit første barn. Spændende bliver det også at følge Michael Smith som fredag får sin debut i World Series-sammenhæng.

De sidste 2 kampe kommer til at blive afgjort mellem Raymond van Barneveld og Warren Perry, mens Simon Whitlock møder landsmanden Cody Harris. Begge kampe, hvor de erfarne PDC-spillere forventes at ende ud som sejrherre.

De første runder af Auckland Darts Masters vil blive spillet bedst af 11 legs, og vil blive vist på TV3 Sport 1 fra klokken 9-13.

Kampprogram:

Michael Smith vs. Rob Szabo
Daryl Gurney vs. Rob Modra
James Wade vs. Mark Cleaver
Raymond van Barneveld vs. Warren Parry
Phil Taylor vs. Darren Herewini
Simon Whitlock vs. Cody Harris
Gary Anderson vs. Kyle Anderson
Peter Wright vs. Corey Cadby

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*