Kyle Anderson vinder Players Championship 17

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Australske Kyle Anderson rider videre på sin opadgående formkurve. Set over de seneste 2 dage, har den 29-årige dartspiller således vundet hvad der svarer til over 100.000 danske kroner. Dagen bød i øvrigt på 2 9-dartere, leveret af henholdsvis Jamie Lewis og dagens vinder, førnævnte Kyle Anderson.

I går var Kyle Anderson én af blot 5 spillere, som formåede at tilspille sig én af de i alt 18 kvalifikationspladser, i begge af gårsdagens kvalifikationsturneringer i forbindelse med PDCs European Tour. I dag kronede han så en i forvejen opadgående formkurve, med at vinde sin første PDC-ranking titel i karrieren.

Kyle Anderson lukrerede dog også på, at flere af spillerne fra verdenstoppen ikke var deltagende i dagens event. Hverken Michael van Gerwen, Gary Anderson, Peter Wright, Raymond van Barneveld eller Mensur Suljovic var deltagende, ligesom også Phil Taylor var fraværende, alt i mens Adrian Lewis trak sig fra turneringen, efter at hans kone for nyligt fødte deres første barn. Således var James Wade og Michael Smith altså de eneste fra verdensranglisten top 10, som var deltagende i turneringen.

På vej til finalen, måtte Kyle Anderson i første omgang overkomme upåagtede Tony Newell 6-3, før han først i sidste og afgørende leg sejrede over Nathan Aspinall. Herefter uddelte Kyle Anderson en vaske ægte dart-lektion til et andet ungt engelsk talent, Ryan Meilke, som blev kørt over 6-1, inden Kyle Anderson med tre 6-3 sejre i træk over henholdsvis Ronny Huybrechts, Stephen Bunting og Michael Smith spillede sig i finalen mod Kevin Painter. Finalen markerede i øvrigt Kevin Painters første PDC-finale i næsten 4 år. Kyle Anderson var dog for stor en mundfuld for den tidligere VM-finalist, da han var bedre i både nedspillet – men i særdeleshed også på lukkerne, hvor han med flere kyniske lukninger ikke gav Kevin Painter de store chancer.

De øvrige resultater fra Players Championship 17 kan ses på PDCs hjemmeside.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Auckland Darts Masters – dartnyheder.dk

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*