Benjamin Drue Reus glæder sig til at prøve kræfter mod de bedste

Tekst: Dartnyheder

Foto: Jonas Hunold/PDC

Det er stadig en ganske frisk nyhed, at Benjamin Drue Reus har sikret sig et Tour Card til PDC’s Pro Tour, og nu har han sat lidt ord på tankerne frem mod den nye sæson.

Armene i den danske dartverden er måske ikke helt kommet ned endnu, og det er de måske heller ikke for Benjamin Drue Reus, som for mindre end uge siden sikrede sig et Tour Card til PDC’s Pro Tour ved dette års Q-School i Tyskland.

Den 25-årige fynbo spillede sig allerede på andendagen af Final Stage tæt på kortet, men alligevel skulle det hele lige falde på plads over de næste to dage, hvor Benjamin Drue Reus ikke formåede at vinde en eneste kamp.

Men grundet de flotte præstationer fra andendagen, var der aldrig den helt store tvivl, heller ikke hos fynboen selv.

“Jeg havde mine usikkerheder på den sidste dag efter jeg tabte min kamp i første runde. Men jeg troede stadig på det, da jeg så, at jeg var rykket op på ranglisten med en bedre score,” fortæller Benjamin Drue Reus til pdc-nordic.tv.

Første gang Benjamin Drue Reus skal i aktion på PDC’s Pro Tour bliver den 12.-13. februar, hvor sæsonens to første Players Championship-turneringer afvikles. Herudover spilles der to kvalifikationsturneringer til Europa Touren den 14. februar, som vil være hans vej til Europa Touren, da Tour Card-indehavere ikke må deltage i PDC Nordic & Baltics kvalifikationer.

“Jeg ser frem til at prøve Pro Touren. Jeg ved, at det er et andet niveau end hvad jeg er vant til, så jeg er virkelig spændt på, hvordan jeg kommer til at håndtere det,” siger fynboen.

“Jeg er bevidst om, at det formentlig vil blive en kamp i det første stykke tid, men jeg tror på, at hvis jeg fortsætter min udvikling, så vil jeg være i stand til at gøre en god figur på touren.”

Men fuldstændig som forventet, så begynder Benjamin Drue Reus ikke at få stjernenykker, selvom han har sikret sig kortet til det forjættede land i PDC. Til pdc-nordic.tv sætter han således ikke ord på en reel ambition for den kommende sæson med Tour Card’et.

“Jeg vil spille så meget som muligt og bare prøve mine kræfter af,” siger Benjamin Drue Reus.

Benjamin Drue Reus tilkendegiver også, at han stadig vil spille med på touren i PDC Nordic & Baltic, hvor han håber, at han kan tilspille sig en plads i top to og dermed sikre sig en VM-billet.
Den første turneringsweekend på den tour, vil finde sted kort efter debuten på PDC’s Pro Tour, når Letland er destinationen den 16.-18. februar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*