Otte spillere leverede dobbelt-triumf, mens Vladimir Andersen viste gode takter

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: PDC/Lawrence Lustig

Raymond van Barneveld var blandt de otte spillere, der i dag vandt begge kvalifikationsturneringer til PDC’s Europa Tour.

Hvis man er fan af PDC’s Pro Tour, så er der for alvor noget at glæde sig over i disse dage. Torsdag blev der således taget hul på den første af i alt fem spilledage i træk i engelske Barnsley.

Og mens der fra fredag til mandag afholdes fire Players Championship-turneringer, så blev der i dag afholdt to kvalifikationsturneringer til PDC’s Europa Tour.

I alt er der 24 Europa Tour-pladser på spil ved hver enkelt kvalifikationsturnering. I den forbindelse lykkedes det otte spillere at gå sejrsrigt gennem begge torsdagens turneringer. Det gjaldt blandt andre den femdobbelte verdensmester Raymond van Barneveld, den tidligere Premier League-profil Dave Chisnall og den dobbelte majorvinder Daryl Gurney. Herudover formåede også Ian White, Jeff Smith, Jim Williams, Martin Lukeman og Josh Rock at triumfere ved kvalifikationen til både Hungarian Darts Trophy og German Darts Open.

Også danske Vladimir Andersen var i aktion ved dagens kvalifikationsturneringer. Den 33-årige vejlenser tabte dog i første runde ved begge lejligheder. Ved kvalifikationen til Hungarian Darts Trophy endte det med et snævert nederlag på 6-5 til skotske Alan Soutar, hvor Vladimir Andersen ellers lagde ud med en 180’er i sidste og afgørende leg. I den efterfølgende kvalifikation til German Darts Open måtte danskeren se sig besejret 6-2 af engelske Connor Scott. Vladimir Andersen noterede sig for pæne gennemsnit på henholdsvis 90,24 og 84,16.

Vladimir Andersen deltager på Pro Touren igen i morgen, hvor der klokken 13 dansk tid tages hul på sæsonens 18. Players Championship-turnering. Turneringen vil kunne følges live på DartConnect, alt imens udvalgte kampe vil kunne streames på PDC.tv. På DartConnect finder du i øvrigt også samtlige resultater fra begge torsdagens kvalifikationsturneringer.


Læs også:

Fem dage i træk: Følg Vladimir Andersen i aktion på PDC’s Pro Tour

Luke Humphries forsætter Europa Tour succesen: Vinder begivenhedsrig European Darts Matchplay

Video: Gense finalekampene fra DM 2022

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*