Video: Se 15-årige Nikolaj Jørgensen vinde Denmark Masters

Tekst: Daniel Tyge Thybøl

Foto: Dansk Dart Union

I en alder af blot 15 år formåede danske Nikolaj Jørgensen at levere et gennemsnit på hele 87,13, da han søndag eftermiddag vandt sin foreløbigt største sejr i karrieren ved Denmark Masters.

Med et gennemsnit på hele 87,13 lykkedes det søndag eftermiddag den blot 15-årige dansker Nikolaj Jørgensen at sikre sig karrierens foreløbigt største sejr, da han besejrede hollandske Tinus van Tiel 4-0 i finalen i juniorrækken ved Denmark Masters i Dokken i Esbjerg.

Sejren betyder, at Jørgensen nu ligger a point med netop Tinus van Tiel på førstepladsen på WDF’s verdensrangliste for ungdomsspillere.

Finalen ved Denmark Masters var i øvrigt en gentagelse af finalen ved Denmark Open i lørdags, som til gengæld endte med et dansk nederlag på 4-1.

Forud for sejren ved Denmark Masters var Nikolaj Jørgensens største titel i karrieren hans guldmedalje ved DM for juniorer i 2020. En titel han får muligheden for at forsvare den 11. december, hvor DM afholdes i Vordingborg.

Du kan se/gense Nikolaj Jørgensens sejr over hollandske Tinus van Tiel i finalen ved Denmark Masters her nedenfor. Kampen begynder 27 minutter og 30 sekunder inde i videoen:


Læs også:

14-årige Robin Stegler imponerer: Vinder B-rækken ved Vestfyen Open

Oversigt: Her er alle vinderne ved Søgaard Denmark Open & Masters 2021

Top 15: Danmarkshistoriens største dartspillere – del 1/3

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*